Baka istället för packa.

Nu är det helg, känns väldigt skönt med tanke på att jag sovit dåligt hela veckan. Men någon speciell sovmorgon blir det inte imorgon trots att det är lördag. Vi ska ju iväg på 90-års kalas för min farmor som fyllde år igår så redan vid 10 tiden måste jag nog fara hemifrån.

Efter jobbet idag har det inte hänt många knop, blev liggandes i soffan några timmar framför tv´n. Nu håller jag på att ska fixa lite tekakor, vi har slut på bröd hemma så då bakar jag egna istället för en gångsskull.
Min plan för ikväll var att ta ner några lådor från förrådet och gå igenom, gick dit upp och kollade igenom lådorna, tänkte släpa ner alla jullådor och sortera om dem men jag orkade inte så det får bli lite bakande istället för att packa.

Är ju egentligen inte så mycket kvar att packa, eller jo det finns en hel del men det borde gå så pass fort att få ner i lådor så det hinner vi till veckan. Just nu så orkar jag verkligen inte packa, tycker inte jag gjort annat än packa och plocka i saker de senaste två veckorna.

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i soffan igen i väntan på att slänga in bröden i ugnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.