Håll tummarna.

Igår blev en väldigt intensiv men oerhört trevlig dag och kväll.
Vid tio tiden for jag hemifrån och fixade blommor, hämtade upp storebror med familj. Sedan körde vi ner till pappa och vidare till Killingsnäs till min farbrors stuga där vi skulle fira att farmor blivit 90 år. Vi åt i massor, 3 rätters middag. Eller egentligen 4, det var två efterrätter, sjukt god mat var det iallafall. Fick träffa och prata med mina kusiner och kusinbarn som man träffar på tok för sällan trots att vi bara bor en timmes bilfärd ifrån varandra.
Vid 20 tiden började vi bege oss hemåt, landade i Umeå vid 22. Helt slut så slocknade i sängen rätt fort.

Imorgon ska jag försöka hinna ringa Riksbyggen på förmiddagen för att höra när vi kan få hämta nycklarna till lägenheten. Så håll tummarna för att vi får hämta dem senast på fredag nu och inte måndag den 22:a. Lägenheten är våran from 22:a men vi vill gärna ha nycklarna tidigare. Fick även ett sms igår att våran soffa redan kommit så vi måste ringa MIO imorgon också och be dem förvara våran soffa tills vi fått nycklarna.

Nu om en halvtimme ska jag åka och hämta hem min sambo från jobbet, han skulle visst och träna. Om jag orkar följa med vet jag inte för min nacke strular massa efter all bilkörning igår, har fått lite nackspärrskänning igen och har haft ont i huvudet mer eller mindre hela dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.