Baksidan av Alliansen är inte vacker

I förra veckan bloggade jag om alla de människor som nu blivit utförsäkrade eller kommer att bli det efter fyra år av Alliansens politik. Idag läste jag Joakim Hörsings blogginlägg om Maria, som trots obotlig lungcancer inte anses ha rätt till sjukpenning, utan istället lever på socialbidrag. Vi måste stoppa Alliansens omänskliga politik, vi blir inte friska av ett system som fungerar så här. Och för de obotligt sjuka är det ovärdigt att tvingas leva så här. 

Maria Wetterstrands brev till väljarna from Miljöpartiet de gröna on Vimeo.

Idag har vår egen Maria Wetterstrand släppt en videohälsning till oss alla,se den. Välj Miljöpartiet du också och välj mig om du vill att Västerbotten ska fortsätta ha en riksdagsledamot för Miljöpartiet som prioriterar de sociala frågorna.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anita

    Maria är nog den mest kompetenta politikern vi har, utan konkurrens. Men mitt i allt ser jag henne flörta med alliansen och får väldigt ont i magen! Ska det vara så att man helt enkelt inte vet om man så att säga köper grisen i säcken med en röst på miljöpartiet?

  2. Thomas Nihlen

    Svar till Anita (2010-09-14 11:19)
    Du behöver inte vara orolig för att du köper grisen i säcken om du röstar på mig, Maria och Miljöpartiet. Vi kommer inte bilda regering med Alliansen. Det har vi varit tydliga med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.