Glad Påsk!

[OBS OBS OBS Tävlingen över. Jag har en vinnare. Möjligen en något överraskande då hans specialgren är golf vad jag har förstått: Claes Karlsson, grattis från tävlingsledningen!]

 

Jaha vad ska vi nu roa oss med efter Sorseledagarna kanske jag har nånting…

Som sagt jag har ett par idéer kring ett par saker som jag vill testa och jag har varit och placerat ut ett så kallat Easteregg upp i Njunnis.

Det är inget riktigt påskägg om man säger vad det är man jag kan väl denna gång säga att vinnaren får en personlig träning med undertecknad på lokalen. Vi far dit och så guidar jag dig/er in styrketräningens underbara värld. Ett par principiella punkter vad man ska tänka på. Vi kör några övningar. Först visar jag sedan kör ni. För styrketräning har den baksidan att den kräver lite insikt om man vill köra på ett ergonomiskt sätt vilket man bör göra över tid. Inte alls några konstigheter utan man kommer väldigt långt med ett bar basic tips.

Och ta med er en skruvmejsel/kniv eller nåt och en liten plastask för att ta ner häftstiften. Har redan avslöjat för mycket men vill inte att det lämnas utan vi kör på den filosofin att vi plockar med oss.

Koordinaterna för punkten:

 

N65 33.537 E17 26.089

 

Glad Påsk!

/Önskar

Christer Nordenström S.A.F.E utbildad styrketräningsinstruktör och personlig tränare.

 

P.S

Be careful out there, man vill ju inte ha åsamkat någon något men tävlingsledningen tar inget ansvar för er ute i terränglådan. Och som sagt testar nu ett par idéer och jag är medveten om att en del kan totalfloppa men vissa kanske kan bli något och vi kunde bland annat hålla på med turister som for och letade eastereggs. För någonting ska vi ju leva på. Eller så triggar jag andra som kommer med fler och bättre ideér.

Och för er som vill repetera hur man agerar för att undvika björn eller uppträdande vid björnmöten så lägger jag ett par länkar nedan. Finns en uppsjö plus säkert en del hemmasnickrade sedan Adam var länsman. Men detta är något ni får beakta efter eget huvud. Själv så tassar man fram med Viktor Rydbergs ”Athenarnes sång” på repeat uppe i roten.

www.brunnvalla.ch/s/baer.htm

www.naturvardsverket.se/Documents/publikationer/978-91-620-8493-6.pdf

www.fjvk.org/bjorn.htm

Gör en kommentar med VERSALER  när jag har en vinnare.

Var kan lilla påskägget vara?

 

Här?

 

Ni kanske springer på delar av Sjul Lars skattn?

 

Och som sagt se upp för lavinbjärn och trollegubben. Men största ”risken” lär vara betydligt mindre små kamrater på färden…

 

 

 

 

 

 

 

 

En kommentar

  1. Jeanette

    Heja Nordan! Gud så kul med såna som dig, som på eget initiativ hittar på såna här ”tokiga” saker! Du lägger ner massor med tid och energi för andras skull och jag är verkligen imponerad av dig! Hoppas och tror att din fart och fläkt och positivitet smittar av sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.