1972. Vilken årgång.

Det är så att vi 72:or fyller fyrtio i år, anno 2012. Tänkte jag skulle ta och uppmärksamma oss då det är en årgång som aldrig kommer igen…

För jag tror inte det är någon årgång där så många har stannat kvar och dessutom driver någon form av företag. Tänker på Raimo Å, Niklas S, Markus R, Joakim S, Mattias G, Johan S, Fredrik F. Och har säkert glömt någon. Och visst, inget ont att man ibland måste inse att livsmöjligheter och andra skäl gör att man måste flytta. Men visst är det väl kul om vår hembygd lever vidare och så?

Raimo Åberg har många järn i elden och han får allt sitta bakom ratten lite grand i alla fall och känn se som en liten åkar som sagt.

Kort intervju med Raimo:

 

 

 

 

Markus Robertsson han skruv och håll igång, ibland blir det ganska bussiga maskiner och eller motorer.

Här syns han bredvid en på 38 liter och cirkus åttahundra hästar från en gruvtruck visst vare så Macke?

Kort intervju med Markus:

 

 

 

 

Joakim Stenlund. En av delägarna av Sorselestugan i dess nuvarande form.

 

 

Jocke i sin rätta miljö, bland trävarun.

 

Kort intervju med Joakim:

 

 

 

 

Niklas Sandqvist. Vildmarksdata fyller snart 20 och still going strong. Det kanske inte var så dumt med de där timmarna framför datorn nere i källaren på Lertorp?

 

Kort intervju med Niklas:

 

 

 


Plockar fram ett par bilder från Sorseledagarna i somras. Här syns ännu en 72a och klasskamrat. Jörgen Eklund tillsammans med en känd Sorseleman: Jan ”Jompa” Beijmo. Jörgen var femj-vlig på allt dära idrotten. Va än gren eller sport det gällde så nog var Eklund bäst. En idrottsbegåvning av sällan skådat slag, hatten av.

 

 

Gerhard Sannsell med sonen Klas. Gerhard är en riktig arbetsmännisk som inte är rädd för att ta i.

 

 

 

Avgångsår -88. 9a.

 

 

9b.

 

 

Ja gott folk, året är snart slut och vi lämnar med varm hand över falla-för-fyrtio-strecket-stafettpinnen till våra kära 73:or. Slit den med hälsan!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.