Shopping

Man kommer in i hur billigt det kan vara här ganska snabbt. Jag provade ett par Levis-jeans som jag gillade i söndags, de kostade 40 dollar, dvs kring 300 kr. Sen när tvekar man på att köpa en par jeans som kostar 300?

Som sagt, det mesta är billigare, men man kan säga att köpvärdet av en dollar är ca 10 kr.

Jag var inne i en surfbutik (Pacific Sunwear) som säljer ganska sköna kläder. Det var halva reapriset på shorts och diverse annat. Ett par Billabong shorts för 15 dollar, drygt 100 kr. Det är riktigt billigt. Det blev inga denna gång, men väl lite annat.

För ett par veckor sedan så var jag inne i samma klädkedja och blev riktigt förvånad när jag hittade JL/WESC-kläder. Det är ganska trevligt. Jag hittade ett par WESC-jeans för 10 dollar vilket känns som ett rån mot klädmärket. De kostade 80 dollar innan rean. De passar perfekt.

I samma butik så hittade jag stuprörs-jeans, jag blev riktigt förvånad eftersom att jag aldrig trodde att modet skulle komma hit. Det tog några år, men nästa lika lång tid tog det att acceptera modet personligen. Det är nog svårt att hitta jeans som är lite lagom passande/tighta men nu är det inga problem. Vi får se hur länge det varar.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.