Drive-in bio

Det finns en drive-in bio i stan. Det finns inte så många kvar i landet. Tyvärr så har den stängt för säsongen nu, men jag har varit där tidigare år.

Det kostar $10 per bil och det går (gick) 2 filmer varje kväll på helgerna. Ljudet sänds ut i en radiofrekvens så att man kan ha bilen stängd och ljudet på inne i bilen.

Man tar ofta med sig hela familjen. Första filmen är vanligtvis en barnvänlig. De yngre barnen ofta när den sena filmen börjar närmare midnatt.

Det är ganska mysigt måste jag säga. En upplevelse som är lite annorlunda.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Sivert

    Har alldrig provat bil-bio. Förmodligen har vi ett allt för kärvt väder. I somras så visdes bio i en park i Hjo, gratis. Hur är vädret i Ohio? Liknar det svenskt väder?

  2. Markus Carlson

    Svar till Sivert (2009-08-27 10:42)
    Klimatet är varmare, luften är fuktigare och vintern är kortare. Det kommer lite snö på vintern, dec-jan. Vintern kanske kan beskrivas lite som i södra Sverige, man vet i princip inte om det kommer någon snö eller hur många dagar den stannar på marken.
    På sommaren är det ofta för varmt, över 30 juli-aug, och mycket fuktigt. Maj, Juni och September är det kring 20-25 grader.
    Årets sommar har varit mild, kring 25 grader. Vi hade 1 vecka i början av augusti som det var över 30.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.