Rabih Ballout (KD)

För ett mänskligare Sverige och ny ansvarsfull opposition i Umeå

Missa inte Lars Ohly ikväll.

Ikväll kl 20:00 kliver in Lars Ohly  i studion för den politiska utfrågningen, nu är det hans tur att svara på hur han ser på samhället, och vilken framtidsvision han hyser.

Det blir väldigt intressant att följa, särskilt för de osäkra väljare, för det är deras möjlighet att definitivt bestämma sig  om  varför man ska rösta blått, helst kristdemokratiskt.

För mig är det lika intressant också att följa utfrågningen , eftersom jag är nyfiken på höra om han svarar som jag tror att han kommer att svara, med tanke på att vänstern är enspårig , lätt genomskådad och har en outvecklad perspektiv på tillvaron, så kan man redan svaren.

Glöm inte att vinst inom skola, vård och omsorg inte får förekomma. Vinst överhuvudtaget helst inte bör förekomman även i andra branscher. Företagen som ger oss jobb och bidrar till samhället med största andelen, ska tyglas eftersom de är giriga. De får inte heller  tjäna mer än vad som är rimlig kostnad.

Pengar får hellre inte finnas, utan tjänster och gentjänster, så alla kan vara lika och hjälpsamma mot varann, ju mer jag hjälper till dessto mer hjälp får jag själv etc…

Att sticka ut från normen är inte ok, då ska man buas ut, tryckas ner eller klottras…..

….osv.

Snälla missa inte föreställningen.

En kommentar

  1. Ante

    Tänk att en sån oerhört oseriös politiker kan få ta sån plats.

    En kristdemokrat som förvägrar judeutrotningen, för den har ju inte existerat säger du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.