Robert Östberg, Umeå studentkår

Bra beslut och mycket lyckad välkomstmässa

Varje tisdag är det rektors beslutsmöten. Idag fattades ett mycket bra beslut i en fråga vi kårer arbetat mycket med, en handläggningsordning för studentärenden. Tillsammans med universitetet har vi länge sökt efter en tydlighet och ett samlat dokument som ska underlätta för studenter och anställda hur man ska agera när ett studentärende inträffar, det kan till exempel gälla vid byte av examinator eller vid trakasserier. Det kan många gånger vara svårt att känna till alla regler och till vem man ska vända sig, men från och med nu är det både enklare och tydligare. Nästa steg blir att marknadsföra och göra handläggningsordningen välkänd.

Idag gick Umeå Studentkårs välkomstmässa av stapeln.Det var maxat med besökare hela dagen. Över 50 stycken studentföreningar, sektioner, företag och organisationer visade upp sin verksamhet, Snösvänget spelade och studentradion kompade arrangemanget med grymt bra reaggae! Dom som säger att student och kåraktiva inte gör något borde ha varit i Lindell-hallen idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.