En tråkig dag

Ja de händer inte så mycke här ute, har bara tagit de lungt. Alva ligger & sover för natten nu. Hon är så snäll lill gumman min. Gu va jag hoppas på att de är fint väder i morgon, då kom vi va ute på föräldraträffen. Kan va lite roligare än att sitta inne.

 

Ja på fredag så fyller Ante 25, he bli kalas på lördag med en massa folk. ska äta go tacos, hoppas de bli nån tårta. Älskar tårta. Måte komma på nått att köpa till Ante & så ska vi köpa en försenad julklapp till Simon. Har inte sett han på ett tag nu. Näe jag har inte så mycke mer att säga. Ska gå å titta till lill gumman sen så ska jag diska.

 

Ha de så bra…….

3 kommentarer

  1. Elin Falk

    Ekel har fått tänder nu också, så jag har totalt slutat amma … Så han har också fått smaka matpuré, och han gillar det verkligen. Han äter nån form av fast mat ca 2 gånger per dag nu, puré eller gröt. Brukar ge honom gröt på kvällen innan bad och sova.
    Jag vet inte riktigt hur stor han är, när han var 4 månader var han 67 cm lång och vägde 7865 g. Men det är ju snart en månad sen så jag gissar på att han börjar vara mot 68-69 cm lång och väger över 8 kg.

  2. Sara Norberg

    Svar till Elin Falk (2010-02-18 11:21)
    Min lilla donna har inte fått några ännu. Men tror att dom är på G. Jag har börjat ge henne gröt på morgonen, ska tappa upp de mer eftersom. Ja dom blir stora fort dom små liven. Har du nån nya bild på han. Skulle va kul å se hur han ser ut nu =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.