Trolldeg

I dag så gjorde jag en sats trolldeg, jag testade att göra avjutning av Alvas händer & fötter. Blev jäkligt nöjd över resultatet.

 TROLLDEG
1 dl vatten
2 dl mjöl
1 dl salt
1 msk olja
ev karamellfärg

Arbeta ihop ingredienserna till en smidig deg. Om du vill spara figurerna kan du torka dem i ugnen i 100 grader i 1 timme och sedan låta dem stå till dagen efter.

Så här fin blev den, ska fixa lite vit färg till den när lönen kommer in. jo jag satt & gjorde om etiketen på Alvas vällingburk. Blev rätt nöjd med den med.

Ja då ha de vart ganska lungt, de har varit sportlov så de har inte vart nån föräldraträff på en vecka. For på föräldraträffen som är i bönhuset i dag. Fick då reda på att de var sista dan i dag, tråkigt. Men nu så kommer de bli som de var förut, förädra träffa på tisdag & torsdag från 12:30 på skolan. Gu de skulle inte sitta dåligt med en Hot Shot!

Näe nu ska jag gå & lägga mig å läsa en bok, sen bli det natti natti.

GOD NATT

Andreas

2 kommentarer

  1. Emma

    Va fin den blev, jag får se hur den ser ut när jag kommer och hälsar på er till sommaren 😀 jag håller själv på att bli sjuk, huvudvärk och ont i halsen, du får hålla tummarna att det inte blir värre. kram

  2. Sara Norberg

    Svar till Emma (2010-03-16 11:50)
    Tack, jo den ska målas med så den kom att bli bättre. Jo Alva har blitt sjuk, har feber å hosta. Hon är inte riktigt sig själv just nu. Grini & trött, vad man än gör så är hon inte nöjd. Hoppas att hon blir frisk snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.