Jäkla skit vagn

I fredags for vi till bäcksjön & grillade med farmor, de blåste lite men de va skönt ändå. Senare så for jag & Emma till stan å kollade efter en vår/sommar jacka till Alva. Så på Måndag ska vi fara å köpa en. sja först på HM, har inte dom kvar sina så ska jag köpa den jag såg på Kappahl. Så det blir nån av dom här som hon kanske ska få.

HM

Kappahl

Jo vi sov över hos farmor från fredag till lördag, vi var hund vakt på lördag dag så. Men på kvällen så körde ante lite radiostyrd bil efter nån grusväg. Gissa vad som händer, jo barnvagnen gick sönder. Den sprack vid båda handtagen. Så nu måste vi inskaffa en ny vagn, men de har vi inte råd med förän nästa månad. Jäkla skit vagn! Den går att gå med, men handtaget tål inte nån belastning alls nu. Få se hur länge det tar innan den går sönder helt. Ja man ska nog inte gnälla när man har batalat 700:- för den. Men de är så drygt att den va tvungen att gå sönder nu.

Näe nu ska jag vila lite. Ha de

 

En kommentar

  1. Anna

    AJDÅ! illa att vagnen skulle gå sönder :/

    fast dom har sagt att carenavagnens handtag är svagt :/
    hoppas ni hittar en ny vagn.

    Är jättenöjd med Tindras nya vagn, Det har ingen skada alls. Ser helt jäkla ny ut. Och sen kan jag skruva själv för att känna efter hur jag vill att fjädringen ska vara 🙂

    älskar dig syster.
    P.S dom har en vindjacka på coop, köpte tindras jacka där för 179 kr och den är superbra. Varken för varm eller för kall.
    Den är röd men rosa,lila blommor och gröna blad 🙂

    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.