For in till stan i går

For in till stan & gjorde lite ärenden å for till faster Linda efter det. Vi hade trevligt, Ante & Björn for i väg å fiskade så de var jag Linda & Alva kvar. Så vi tog en liten prommis förbi blomstergården & tittade på lite blommor. Ska köpa lite gul fetknopp å plantera på altan å så hittade jag lite andra blommor. Sen efter vi hade ätit så kom faster Jenny med kusin Simon. Gu va stor han ha blivit  & han är jätte duktig på att krypa å gå med hjälp. Innan vi for hem så for vi förbi Amanda & Ante rökte lite, på vägen hem så såg vi att de bran i en container på ö-ersboda skolan, så vi ringde 112 å kollade om nån hade ringt om branden men de hade ingen. Skumt? Ja vi skulle stanna till branbilarna kom så vi passade på å ta lite kort å skickade in på VK & dom tog en av mina bilder.

http://www.vk.se/blaljus_artikel.jsp?article=350391&category=700

Näe nu ska jag mysa ner mig i en filt. Det är inge kul väder i dag.

2 kommentarer

  1. Amanda

    Ja, inge kul är det. Man orkar ju knappt med sig själv och då förstår jag att det kan vara jobbigt när man då måste upp med ett barn 🙂

  2. Sara Norberg

    Svar till Amanda (2010-05-14 23:24)
    Jo de skändes som om man hade festat i ett helt liv *S* Men de man blev frisk till slut. Åt en massa halstableter, Alvedon tablet + brus & så drack jag Te.Ja hoppas du blir frisk snart, de är inge kul att va sjuk när de är sommar väder ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.