Snart onsdag

Snart så är det onsdag å då flyttar vi. Så snart så får jag börja pcka uppa alla saker igen. Börjar bli le på att de ser ut som ett föråt där man bor nu. Kartonger å påsra överallt. Har då städat förrådet i dag. Så väntar jag på att Ante ska kliva upp nån gång. Tänkte fara till Natta, men hon har kanske åkt på en öroninflammation, så hon va på väg till vårcentralen. Men i morn så ska jag i alla fall fara på den sista öppnaförskolan som är här i åkullsjön. Ska bli kul å se vilka som kommer å hur stor dom små har blivit. Få se om Natta kom med, ska då ta med Alvas gåstol. Tror nog att hon kommer tycka det är kul å springa i den i gympasalen & jaga dom andra barnen. Tror Alva kanske börjar få en tand, hon bajjar varje dag i bland 2 gånger å de är alldeles & så dräglar hon värre en en hund. Så vi får se om de dyker upp nån snart.

Ni få ha en bra dag

3 kommentarer

  1. MammaTessan

    Skrollade ner och såg även dethär inlägget. 🙂
    Har hon inte fått några tänder än?
    Det är vanligt att dom blir dålig i magen, dregglar och dom kan även få feber.
    Vart lite chockad för min Joline fick sina 2 första tänder vid 7månader och har nu 10st. Dom har alltid kommit 2 åt gången för henne. 🙂 Lite roligt

  2. Sara Norberg

    Svar till MammaTessan (2010-09-07 22:12)
    Jo, våran lilla donna är lite sen med tänder.
    Har inte fått nån ännu, men hörde att hennes farfar inte fick tänder förän han var 17mån så.
    Men Min sambo var 10 månader å jag 9 mån när vi fick tänder. Så tror hon kom bli lite sen med dom. Men de är ju inte hela världen att dom skulle bli sen, dom kom då dom kom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.