Hundvakt

har vart hund vakt till Klimpen från i går, det har vart riktigt kul. Man far ut å går mycke längre än i vanliga fall. I går va jag ute 3 gånger med han, andra gången så va moster (Lina) & Jens med & gick. Sista gången blev bara bakom huset, för farmor gick ut med han innan hon for hem. Hon kom hit med mat efter jobbet. Så de va riktigt skönt, slippa laga mat är inte illa. I dag så har jag vart ute i 1 timme 20 min med lill vovven, Alva va svår sövd å Klimpen ville inte riktig bajja, blev stört av olika ljud & saker han såg. Men de blir en till promis efter lunch, få se om man är ute lika länge då. Det är då fint väder så ska nog passa på att va ute ganska mycke i dag. Hade hoppas på att moster (Anna) & kusin (Tindra) skulle kunna komma hit å kanske skulle kunnat ta med Stina å lilla Nova. Men Tindra mår inte så bra, vill inte äta för hon har ont i munnen. Stackars liten, hoppas att hon slutar ha ont snart.

 

Köp rosa bandet.

Varje år får närmare 7 000 kvinnor i Sverige beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att 18 kvinnor varje dag får höra: Du har cancer. Idag behöver ett sådant besked inte längre uppfattas som en dödsdom. Det har skett stora framsteg inom diagnostik, vård och behandling under de senaste decennierna, som ger stort hopp inför framtiden. Men vi måste satsa mer på forskning för att förstå varför bröstcancer uppstår och hur man kan anpassa behandlingen till varje enskild individ. Trots framstegen inom forskning och behandling så dör 1 500 kvinnor varje år i bröstcancer i Sverige, det innebär att var 6:e timme avlider en kvinna av bröstcancer.

Om vi ska komma någonstanns måste vi hjälpas åt. Alla måste bli berörd av detta.

En kommentar

  1. Frida

    För många är det en självklarhet, men inte för alla! Alla känner någon eller kommer känna någon som har/får bröstcancer 🙁 Tråkigt det där med antes farmor.. Vi håller tummarna och sprider budskapet vidare 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.