Förskola

I går fick Alva vara ute på förskolan & det hade gått jätte bra. Hon hade gått omkring medfröken, tittat på dom andra barnen & tittat på när dom kastade löv i luften. Hon blev bara ledsen när dom gick in, men fröken sa att de kan ha blivit lite för mycke barn & stress. Jag ät snart klar med tygdockan, men ja den är ingen skönhet. Men man ser i alla falll att det är en docka *S* I går for vi & köpte lite barn mat till Alva, så köpte jag Bambinos nya pipmugg.

Få se om Alva vill dricka ur den, det va moster (Anna) som tipsade om den. För när hon är stor nog att dricka utan pip så behöv man bara ta av locket så blir de en mugg & så va den lagom stor.

I dag så ska Alva va själv lite längre, ska lämna henne 9:00 & hämta na 13:00. Så hon ska äta lunch där & sen sova. Så de blir intressant å se hur det går. Lyckades hålla Alva vaken tills jag kom hem & hon åt upp sin lunch å somnade utan välling, sen så åt hon sin mellan mål utan problem. Men middagen vägrade hon äta så då blev de välling. Men jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Näe nu ska jag byta blöja på Alva, känner att det luktar hallon här *S*

Ni får ha en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.