26 Oktober

I dag kom moster (Anna) & kusin (Tindra) hit, firade moster lite med kladdkaka & latte, så blev de kräftor till middag. Det va riktigt gott, de va så länge sen man åt de. men de är inte lite söligt. Har fixat en lekhjälm till Alva som hon ska ha på förskolan, mor å far har hur många som helst. Så ska ta två stycken, ha en hemma å en ppå förskolan. Så slipper man dra den fram å tillbaka.

Ska ta en svart, så bli de en röd som dom kommer med på torsdag, så kommer dom med Alvas mockasiner & kläder med som jag vann på tradera. Ska va kul att testa dom på gumman. Så funderar jag på två olika mössor till gumman, hittade två jätte fina på stadium.

Få se vilken det blir, ska testa dom å se hur dom ser ut. För en bild säger inte så mycke. Jo så har en tand kommit fram där uppe, man ser lite vitt som sticker fram. men de är en till där nere som är på G å en uppe. Det värkar vilja komma fram fyra stycken på en gång. Gav henne lite Alvedon å se om hon vill sova hela natten. hon vaknade 3:30 i natt å vägrade sova, så de blev att bädda ner henne i vagnen å mig i soffan å se på TV tills hon somnade om igen, va inte pigg kan jag säga. Fick se Tindra ta några steg i dag, gu så sött de var. Så övade lite med Alva med, hon kan gå men är för lat för att göra de. Hon tycker de är bättre att krypa. Så har hon en sån rolig stil, hon springer typ fram, så hon ramlar framstupa hela tiden. Det ser så hemskt ut när hon ramlar, men gumman bara kryper vidare som om inget har hänt. Näe, ska snart sussa. Eller ja läsa en bok & sen natta kudden. Får hoppas på att få sova i natt. Hoppas det i alla fall.

God natt

2 kommentarer

  1. Elin

    Hej:) Gillar din blogg!!:) Hoppas allt är bra med er!?:) Mysiga mössor du hittat! Har själv köpt en liknande till min dotter fast en rosa:)

  2. Sara Norberg

    Svar till Elin (2010-10-30 08:23)
    Tack så mycke, kul att nån gillar den. Jo visst är dom, de blev aå att jag köpte mössa nr 2. Det va så bra pris på den så. Ok, ja jag köpte svart så den skulle passa till både overallen & regnkläderna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.