11 November

For in till stan i går & träffade Emma & Anna. Så de blev lite shopping. Hittade ett jätte fint långt linne på Wear It, var tvungen å passa på innan dom försvinner från oss i umeå. Synd att deras kontrakt går ut i dec. Men får hoppas att dom kommer tillbaka nån gång. Älskar deras kläder. Jo så fyndade jag & Anna jätte fräna byxor till dom små & billiga va dom med, 15:- de är som hittat. Så köpte vi en kofta till dom med. Måste få skämma bort sina små älsklingar ibland, men jag vill köpa mer. Det fanns jätte mycke fina kläder som va på rea. I dag så händer de inte så mycke, får kanske besök av en tjej kompis i dag. Fick åka med henne hem från dagis i dag, så slapp jag gå hem. Hon är så gullig. Kul att fått träffa en ny vän & så har hon en så söt unge. Alvas nya polare =) Hoppas hon vill komma förbi å ta en kopp kaffe med mig.

Ha en underbar dag till er som läser min lilla blogg

3 kommentarer

  1. jen

    jaa jag oxå läst nått sånt att dom går ut i tiden efter ett vis antal år … ,men d är klart att den som säljer säger det är bra den vill juh ha in pengarna. Nä men d är synd hur vissa tänker, d är juh som du skrev man kan inte ångra sig sen.

  2. jen

    sv: håller med dej nu har jag ej körtkort men hade jag haft så hade jag lagt pengarna på en bra bilbarnstol. haha förrdå vad är dom bra till egentligen bara samlas massa skit hehe. nu är verkligen allt bara inslängt har inte orkat bry mej så bara slängt in allt men den smällen får man nu ta när man behöver kommma åt saker o behöva städa o rensa det.

  3. jen

    sv: jaa verkligen känns som det var då livet började … ,på riktigt. Kan knappt minnas livet utan honom nu d är sjukt att man hade ett liv då så overkligt när man tänker tbax på tiden innan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.