Bussarna i umeå

Jag blir så less, innan dom började med det nya systemet så tycker man att dom skulle ha fixat så man kan köpa bussbiljeter nån stans. Bor på ön å måste gå till tegs censtrum om jag vill köpa biljett För jag har inget visa å pengar på nallen har man ju inte alltid. Jag har en butik som är nära, men dom vill inte sälja bussbiljetter. Lika dant är de på umedalen, då måste dom gå till kvantum, det blir en bit att gå för att köpa en biljett. För mig känns det så onödigt, för måste jag gå till tegs centrum så är de lika bra att gå till vasaplan. Lika långt att gå ungifär. Så en till sak som jag inte gillar, dom har inte anpassat bussarna till barnvagnar & rullstolar, 2 st ryms & så kommer en med rullstol så måste den med barnvagn hoppa av. Tycker då dom gamla bussarna var mycke bättre, för då rymdes det 3 – 4st.

 

Så jag tycker att dom ska skaffa bättre bussar & att det ska vara lättare att köpa bussbiljetter, man vill inte gå flera kilometer bara för att köpa en ynka bussbiljett

2 kommentarer

  1. Lina Norberg

    Jag håller fullständigt med dig Sara! Jag måste gå till kvantum först och köpa en bussbiljett och sen ta bussen, för ungdomskonton går inte att betala med..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.