Torsdag

I går storstädade jag hela lyan, så de blev rent & fint. Så bäddade jag rent i sängen & tvättade lite. Men jag skulle vilja städa i dag med, vet inte men tycker att de ser så stökigt så fort. Jo Alva går hela tiden nu, hon började med de i helgen så va hon så söt hos moster (Emma). Tindra kröp runt deras biljardbord & Alva gick, så roligt att dom kan leka så bra ihop. Så fick jag höra att Alva kramat om Tindra på förskolan i går, hon gillar verkligen sin kusin. Anna håller på att skola in sin lilla tjej just nu. Tycker de är så roligt att dom går på samma dagis & avdelning.

Blev stolt över gumman i går, hon tömde en hel burkmat i går. Så duktig tjej. Men jag fick peta bort kycklingen, den va typ stenhårt, gick inte ens att mosa med gaffeln. Men hon vägrar äta gröt fortfarande, men jag ska köpa fil & flingor så gumman ska få till frukost, fick reda på att hon fått de på dagis & hon älskade det.

Snart så ska jag hämta gumman från dagis & göra helg. Har haft en bra vecka. Ante har lämnat gumman varje dag nu på förskolan. Få se va som händer i helgen, funderar på att fara till umedalen i morgon. ska be Ante köpa en bussbiljett så jag kan ta bussen som går 07:25 från ön i morn. Näe nu ska jag fara social med Anna & äta lite papparkakor. Få se om man blir nå snällare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.