En lugn dag

I dag så tog jag & Alva de lugnt, såg på lite film å bara slappade. Så va hon så söt när hon såg Pingu på TV, satt helt stilla i soffan. Sen så såg vi på Pelle svanslös, då tog jag fram hennes solstol å la en filt på den. Satt där jätte länge å såg på filmen. Så söt hon är.

Så gick jag med två tävlingar, em så kunde man vinna en Baby Björn bärsele. Så fick man välja vilken man ville vinna. behöver en ny för den jag har är inte så bra. Den va nog bra då jag va liten.

Min gamla bärsele, ja den är inte så dålig för att vara snart 28 år gammal

Jo så gick jag med en annan tävling då man kan vinna en Chicco gåstol. De ska bli kul om man vinner nått av dom, men hoppas mest på bärselen. Ja nå mer har inte hänt, har bara vart en dag då man inte har gjort nått alls.

En kommentar

  1. Heléna

    Hej, jag tänkte på när du pratar om selen, om ni vill testa på en ergonomisk bärsele, en sjal kanske är jobbigt att börja med när hon är så stor men jag har använt min sele dagligen tills L var nästan 4 år. Här är bilder på en massa sjalar =) http://helenassjalar.blogg.se/ och här är på en ergonomisk sele http://helenassjalar.blogg.se/2007/october/ergo-organic-denim-ng.html maila mig om du vill veta mer, det är otroligt lätt att bära och det känns inte alls i axlarna. /H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.