Nu har julen varit

I går så firade vi jul hos Faster (Jenny), Johan & kusin (Simon). Så var farfar, Lena, Simons farmor & gammel farmor där. Men denna dag började ej så bra, gumman var jätte grinig på morgonen. Så jag trodde nästan att vi skulle va tvungen att stanna hemma, men hon blev på bättre humör efter fått sova ett tag. Så tyckte hon de va kul att få träffa alla. Lekte jätte mycke med farfar, hon har upptäckt att han inte är så farlig. Så åt vi en massa julmat. Men man äter alltid för mycke av allt, man var så mätt (usch) Så kom tomten & skulle dela ut julklapparna. Alva tyckte tomten var jätte rolig. stog å titta på han hela tiden å skrattade när han pratade med henne. Hon fick jätte många julklappar. Detta fick hon:

2st dockor, paraplyvagn till sina dockor, kläder, klosslåda, byggbägare, en kamera som låter, en hund som låter, duplo, en vis å sång bok & en jätte fin stol i trä.

Vi fick 1000:- & en jätte fin skål. Så när tomten gick sprang Alva efter tomten å sträkte sig efter han, så tomten fick lyfta upp henne & fick en jätte kram av hon. Gu va mitt lilla mammahjärta smälte. sen kom en stolt gumma tillbaka. Ja julen var helt underbar tills vi kom hem. Hon somna i sängen på en gång. Men sen vakna hon & var jätte orolig. Så jag la hon i vagnen å där spydde hon, så va att duscha henne & bädda rent i vagnen. Sen när man fått henne att sova så spydde jag upp all mat (usch å fy) Men tro ej de va magsjuka för ingen av oss spydde nå mer sen & fick behålla de vi åt sen. Tror att de kan vara för våran jäkla hosta & slem man har. Men de va inget roligt sätt att avsluta julen på i alla fall. Men i dag är vi pigga & glada. Alva sitter på golvet & leker med sina leksaker.

Hoppas ni har en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.