Nyår

Ja i dag är sista dagen på 2010, detta år har vart både upp å ner. Men den har för de mesta helt underbar. Men man kan inte ha det dåligt när jag ha min 2 älsklingar. Nu kommer de bli intressant å se vad det nya året har att erbjuda, men känner på mig att det kommer bara bli ännu bättre.

I dag fick Alva fiskpinnar & potatis, så fick hon Antes hemlagade remouladsås & hon tyckte de va jätte gott. Så ska vi ej köpa remouladsås, det är mycke godare att göra själv. Jo så inte köpa så mycke barnmatsbrukar. Hon ska få hemlagad mat, men vi ska köpa burkmat i bland, men de blir mest om man ska fara bort. Men de är ganska bekvämt med burkmat för det behövs bara värmas upp, men man får inte vara för lat.

Ja i dag så bli det mys med familjen, ska äta oxfile med klyftpotatis & sås med soltårkadetomater i, det ska bli riktigt gott. Sen ska vi göra nått gott till kvällen å bara sitta i soffan. Det blir en lugn nyår, men det är ganska skönt de med. När nu ska jag fixa lite här hemma medans lillan sover. Sen vila lite själv så man är pigg i kväll, vill inte somna innan tolvslaget, för då ska vi skåla med lite skumpa

Men ni får ha ett

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.