Skönhetstävlingar för barn

Så ett program om skönhetstävlingar för barn, tycker de är så hemskt. Tänk att dom sminkar små barn så dom ska se ut som vuxna & sen kläderna dom har på sig. En mamma proppade i sitt barn en massa socker å dricka för den va trött & en annan blev sur att dom bara blev tvåa, men så säger han att dom inte såg produkten som ha ville visa upp. Men produkten är ju ett barn, hans barn. men dom vuxna värkar se sitt barn som nån sorts docka som dom kan sminka, klä & sen visa upp. Näe jag tycker att  uttsätta bern för detta & att ha dom på en skönhettävling är barnmisshandel. Skulle aldrig kunna tänka mig att gör nått så mot mitt barn.

Skulle ni utsätta era barn för detta?

Ska inte barn få vara barn?

3 kommentarer

  1. Maggan

    Okej, vart är det du bor då? 🙂
    Aha, okej. Då förstår jag att du är sugen på en tjejkväll. Ja, det vill jag med men Ricky måste bli lite äldre, haha.

    Jag skulle aldrig utsätta mitt barn för det där. Jag såg också ett sånt där program och mammorna är helt knäpp i huvudet, en mamma blev galen på sin dotter då hon ”råkade gra bort sig”. sjukt, barnen ska få vara barn hur länge dom kan!

  2. Eva

    Hej!
    Jag halkade in här som på ett bananskal 😀

    Men alltså, allvarligt!? Låt barnen vara barn!
    Kan man inte se det ljuva och härliga som barnen har när de är BARN, då ska man inte ha barn. Nä, låt dem vara barn så länge de är det. Sen kan barnen, när de blivit vuxna, få bestämma om de vill tävla!
    Det är nästintill barnmisshandel..
    Kram

  3. Angelica

    Ursch ha också sett det dära, hemskt!
    Visst kan man klä upp sitt barn i fina kläder och göra en fin frisyr men att sminka så dära extremt och sen låta sitt barn va med i en skönhetstävling är bara sjukt.
    Dom som inte vinner kan ju uppfatta sig som fula och misslyckade, barn i den åldern ska inte behöva utsättas för sånt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.