Sarah Hagberg, Långviken

Helg igen

Idag är det fredag och det är skitkasst väder utomhus. Jag har varit ute med Nisse men ingen lång promenad. Har fortfarande lite feber och hosta men det överlever jag nog.

Ja imorgon är det lördag igen och helgen har kommit. Jag och Danne boy ska till guldfynd och hämta förlovningsringarna sen tillbaka till Långviken och fara på palt fest, det ska bli gott.

Till nåt mycket mer intressant än vad jag ska göra i helgen: Det här som står på VF:s hemsida verkar ju lite skumt. Om den här ’kvinnan’ som misshandlat en annan hundägare. Jag vet lika bra som alla andra vindelbor vilka dom är och jag förvånas inte. Bara åt att dom inte dementerat, dom är ju inte tysta i annat fall.

Det som i hela verket känns väldigt dumt är att 2 av dom 3 är föräldrar och ska vara föredömliga för sina barn, undrar just hur det går? Det fanns inga såna problem i den skogen när jag bodde kvar där, det måste tydligen till en ’trafikpolis’ för att hålla ordning och reda på vuxna människor som talar med knytnävar och tillhyggen. Man skäms ju att man bott där.

Hoppas ALLA VINDELBOR tar sitt ansvar och berättar om vilka dom är och vad dom sett. Hade jag bott kvar hade jag gjort min plikt som medmänniska till ’de goda grannarna’

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa!

//SARAH

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.