Sarah Hagberg, Långviken

En lååååång söndag idag

Ja igår var det dax för palt. Jag har klivit upp på morgonen och ätit 2 smörgåsar till frukost, Daniel åt en rejäl portion med rester från fredag och sen for vi till stan. När vi kom hem trodde jag att jag skulle hungra ihjäl så jag tog mig en macka, men jag orkade med inte ens en hel palt kl 5 heller. Vi stannade kvar en stund sen for vi hem och sov.

Jag har funderat på det här med UFON:n en del nu. UFO står ju för ’Unknown Flying Object’ (okänt flygande objekt) Om det nu är så att det står för okänt så varför låter man det inte förbli det då och låter marsmänniskorna och deras farkoster komma hit och hälsa på en stund utan att det ska bli ett j*vla liv på oss?

Så fort vi ser nåt som vi inte vet vad det är eller vad som ska hända så får vi panik och hittar på en massa. När ska människan inse att vi inte kan styra och råda över allt på jorden? Vissa saker är och förblir som dom är.

Som exempel så kan vi inte rå för att giraffen har lång hals, att snön är vit (ibland gul) att man måste äta när man är hungrig. Lix förbannat så måste den dumma människan i alla fall pröva om det går att ändra på nåt.

Ja ibland så blir man knäpp när man tänker på hur dum en del är……

//Sarah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.