Ikväll

Har vi en super rolig kundkväll det kommer att komma många shoppingsugna damer. Vi har bjudit in alla våra kunder med vänner att komma till oss mellan 18.30-21.00. Det brukar vara super roligt och väldigt surrigt. Vi bjuder på lite götta både att dricka och äta. Otroliga erbjudanden i butiken både på produkter och behandlingar. Annars så är allting helt underbart, vilket väder det är ute. Nu på förmiddagen har jag unnat mig en förmiddagspromenad på skoterspåren . Helt fantastiskt underbart, nu känner man att det går mot varmare tider. Glöm dock inte solskydd, det är nu solen är så otroligt stark. SKYDDA ER! Detta är min solklara favvo:

 

SUN CREAM FOR FACE SPF 50

 

 

 

Ett maximalt skydd som anpassas efter solen.
Sun Cream for Face SPF 50 kombinerar ett högt solskydd med avancerade anti-age-egenskaper för ett maximalt skydd mot solens åldrande effekter. Cremen innehåller nya unika enzymer som gör att den skyddande effekten ökar ju mer sol och UV-strålning huden utsätts för. Innehåller även reparerande enzymer som är vana vid en miljö med mycket höga UV-nivåer.

Cremen har en lätt, icke-fet konsistens och en varm doft som för tankarna till fjärran länder. Den är lätt aprikostonad för att ge en fräsch ton åt huden.

Jag kör denna utan creme under och det funkar hur bra som helst högt solskydd gifter sig bra med anti-age-egenskaper, LOVELY!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.