Köpa online kläder

Matchande Skor med sina kläder!

 Många gånger är det framgått att män använder för att försumma den nedre delen av sina förband, speciellt deras skor. Men, glömmer de att det är skor som ger deras personlighet en smart touch. Så det är inte alls en bra idé att slumpmässigt välja denna del av förband under ett tillfälle. Men problemet här är, hur man gör rätt val i detta avseende? Finns det någon regel för detta? Nåväl, det finns inte några särskilda regler för detta. Dock kan några användbara tips hjälper dig en hel del att lösa detta problem.

 

Det finns olika tillfällen där du behöver för att välja dina kläder annorlunda. I varje av dessa tillfällen, måste du välja dina skor efter dina kläder. Här är några av dessa varierade tillfällen,

 

Formellt parterna

I sådana tillfällen måste du ha en formell par skor med formell kostym. Paret av sko ska se ut formellt och lädret bör vara ganska blanka. Oxford stil sko fungerar bäst i sådana tillfällen. Om du bär en svart kostym, sedan en svart eller brun färgade skor kan vara den bästa matchningen.

Corporate Wear

För ditt kontor klädsel också, måste du matcha din förband. Lyckligtvis män har färre alternativ för sina skor jämfört med kvinnor. Så behöver spenderar du inte mycket tid samtidigt plocka upp rätt färg. Dina val för rätt färg rör sig i allmänhet runt svart och brunt. Den återspeglar i företagets kläder också. Även här kan du gå till en Oxford stil sko. Du kan också välja det goda loafers kvalitet läder för att uppnå dina dressing.

 

Smart Casual parterna

I vissa omständigheter kan gästerna bad om några smarta casual klänningar. I sådana tillfällen, du kan inte gå med din vanliga festkläder. Klänningen-koden kan jeans med en skjorta. I ett sådant tillfälle, du kan inte välja dina skor, som du använder för ditt andra formella parter eller kontor klädsel. Även kommer sandaler inte någon bra i sådana tillfällen. I en sådan situation, kan du gå till båten stylade skor, som kan ge ett elegant och på samma gång en dyr look.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.