Köpa online kläder

Olika sätt att bära kavaj med jeans

 Efter ett uppehåll på en och halv månad återvände min lillebror hem. Han studerar någon grad i vissa college, som jag verkligen inte vet eftersom jag själv var tvungen att stå utanför i flera dagar på grund av mitt yrke. Iaf, som tur fick jag en paus på några dagar från mitt hektiska schema och han hade också återvänt från sitt college som hans college stängt som hans tentor är över. När han var här, brukade han bära vad dukar han få i handen, men han nu sin klänning lyfta honom speciellt bland publiken. Speciellt lockar hans sätt att bära kavaj och jeans mig och jag frågade honom en dag som hur kan jag se trendig som du bär ett par jeans och en jacka. Han föreslog mig några olika sätt som:

 

  • Fritidskläder: Det första jag skulle prova att bära casual klänningar när jag inte jobbar. Som automatiskt skulle sätta ett positivt intryck på andra. Han sa att jag skulle bära en ljus färg jeans och med att bära någon mörk färg jacka. Även i professionella arbete även dagar då jag kan bära fritidskläder jag borde prova denna kombination.

 

  • Perfekt par Jeans: Även om du väljer jeans, ska jag vara lite försiktig. Han sa att jag bör undvika typ av jeans som har hål i dem. Istället jag borde prova de klassiska jeans och ska vara ordentligt strykas att gå med min jacka.

 

  • Jacka: Min jacka bör sådana att när jag bär dem jag inte skulle se konstigt ut. Det bör huden stram ett och det bör inte vara tung. Istället ska jag ha en trendig och lätt skum jacka som ger mig en avslappnad känsla.

 

  • Rätt tröja: Min bror sa att skjortan ändras beroende på situationen. Om jag ska för en picknick med mina vänner jag ska para sig casual skjortor med ett par jeans och en mörk färg jackor. Samtidigt arbetar jag jag kan ha vilken färg som helst skjorta med ljus jeans.

 

  • Skor: Han sade att skor är den viktigaste delen av vår klädsel. Människor döma oss genom att titta på våra skor. Om jag bär smutsiga skor med fina jeans eller jacka kommer det att förstöra våra intryck. Så ska jag prova ett snyggt par dagdrivare eller sneakers skor som går perfekt med våra jeans och jacka. Jag ska bära sådana skor som inte kommer att se konstigt ut. Om jag känner att de söker udda så bör undvika att bära dem.

 

  • Om man tittar på Mirror: Slutligen, när jag är fullt klädd jag skulle titta på spegeln och domaren som jag ser perfekt och snygg. Är min jeans och jacka går perfekt med mina skor eller inte.

 

 

De sätt som min bror föreslog ändra mitt utseende och image inför alla och nu känner jag mig mer säker inifrån. Det är verkligen en fantastisk känsla för mig.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.