Köpa online kläder

Titta glamorös med jackor och skor

 Skönhet är ett begrepp som vi själva har utvecklat. Vi ser kändisar och andra viktiga figurer bär vissa kläder som gör dem ser väldigt vacker och vi vill göra samma sak. Men ibland kanske vi inte kan dra bort samma typ av utseende som vi har sett på skärmen. Det krävs mer än att bara köpa en outfit och bär den för att göra oss ser underbar. Vi måste också veta hur man bär den klädsel så att det ser bra ut på oss.

 

Det finns gazillions av skor ute på marknaden. De är av så många olika typer och vad folk inte inser är att det sätt du bär dem och kombinera dem med olika outfits kan göra stor skillnad i ditt utseende. Stilettklackar är långa och tunna. De gör bärarens ben ser välväxt och personen kommer att se lång och smal. Kitten klackar är mindre och vanligtvis bärs av högre kvinnor som vill titta kortare. De lägger glamour utan vikt. Cone klackar är rundare klackar som är bredare upptill och smalare nedtill. Spool klackar är avrundade och har ett bra snitt. Wedge klackar går från baksidan av skorna till fronten. De är platt. Höga klackar är anses vara den finskor, Sling ryggar är öppna och strappy, kil klackar är höga men de ger tröst att bära lågskor eftersom de stödjer fötterna så bra. Flip-flops och sneakers är platt. Så är sandaler som kan bäras med någon form av klädsel.

 

Det finns också gazillions av jackor på marknaden. Den stora delen om att ha en jacka som en del av din samling är att den kan bäras som formella slitage samt fritidskläder. Det tar platsen för en tyngre rock så vackert. Det kan skydda mot ogynnsamma väderförhållanden också. Om du vill gå till jobbet, allt du behöver göra för att bära en jacka med din formella byxorna och om du vill gå till en restaurang senare kommer samma jacka ser bra ut med ett par jeans.

 

Det finns jackor finns med huvor och utan huvor, regn bevis eller på annat sätt, varmt eller kallt, läder eller fleece.

 

En intressant kombination av kläder för en kväll ute skulle vara ett par jeans, en sköldpadda ringad topp, jacka och stövlar.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.