Köpa online kläder

Hur att välja en Jeans efter din kropp

 När du vill bära något avslappnad och bekväm, jag är säker jeans komma först i ditt sinne. Bara på grund av dess komfort och elegant utseende, detta är tyget mycket populära bland alla åldersgrupper. Det är nödvändigheten av varje garderob och kan bäras nästan var som helst. Detta denim kläder finns i olika passar inklusive rak, smal, fångade, boot cut, mamma klippa, utflytning, moderskap, etc. Denna kläder ser mycket bra med jackor. Så, när du handlar för jeans och jackor, tänk på din kropp typ för att dölja mindre siffra fel och lyfta fram det positiva. Dessa är några tips som kan hjälpa dig att välja den bästa klädsel för din kroppstyp.

Plus-size: Om du har en klumpig kropp, ska du inte gömma dig i baggy stil. Stora kläder kommer inte att täcka din vikt, i själva verket kommer du att titta tyngre. Du bör välja en avslappnad passform. Det ger dig extra utrymme du behöver utan att vara för lös. Mörka tvättar eller svarta jeans är perfekt och kommer att få dig att se smalare. Om vi talar om jackor, bör du välja enkelknäppt som du inte behöver extra bulk i dina kläder.

 

Lång och mager: Om du är lång och smal, gå för mager denim jeans då de ger lite extra uppmärksamhet åt dina höfter och lår och ger illusionen av en kurvigare figur. Plocka denim jeans med bakfickor som är låga att se din rumpa högre och rundare. Du bör välja lättare tvätta eftersom de kommer att göra din ser lite tyngre. Du har tur och nästan varje topp kommer att passa bra till din kropp typ.

 

Liten och nätt: Om du är mindre än 5’4, bör du välja ett par jeans boot cut, vilket ger dig ett längre, smalare utseende. Köp monterade eller delvis monterade jackor, istället för löst monterade eller överdimensionerade och se till att den innehåller långa ärmar eller minst tre kvartal ärm. Kortärmad är ganska värdelös. För att skapa ett längre, smalare linje, välj toppar gjorda av slätt, snarare än tjocka, otympliga tyg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.