Nytt år – nya möjligheter

Det jag har bestämt mig för är att detta år ska bli mitt super år. Det är två mål som jag har för 2014.  Detta är mål som jag för en gångs skull SKA hålla.

1. Jag ska börja ta hand om min kropp. Jag har under några år misshandlat den på olika sätt. Man har bara en kropp och jag vill fasen vara stolt över den och belöna den med det den faktiskt förtjänar! 

2. Jag ska sluta dricka alkohol. Jag har under en längre tid använt alkohol som ett sätt att hantera saker, men trust me, det blir inte bättre. Därför måste jag helt sluta dricka tills jag lärt mig att hantera skiten som pågår i mitt liv. 


Detta är mina två mål för i år. Jag tänker inte sätta något mål som ”I år ska jag gå ner i vikt” eller ”I år ska jag må bra”. För oftast är dom målen för difusa och stora vilket gör att man blir besviken på att man inte kan hålla sina mål. Men genom jag sätter upp delmål kommer jag tillslut nå upp till mitt största mål – att må bra. Jag kommer inte sluta med att leva och bli en fanatiker över mina mål utan jag kommer fortfarande att njuta av god mat och gott fika.

Man lever bara en gång och därför kommer jag genom kloka val att leva i 100 år till lyckligare än någonsin.

 

Upscale-Design-Happy-New-Year-2014-Image-4-780x520

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.