Idag längdskidor

Av , , Bli först att kommentera 6

Idag längdskidor och med början sprint som inte Ebba Andersson får vara med i. Nä naturligtvis det är inte hennes bästa gren om jag så säger. Ebba vill nog helst ha längre sträckor och där hon har förmågan ”ösa på” under en längre tid. Inte den bästa spurtaren.

Hela programmet från Ruka, Finland ser du här.

Senare kommer den finländske stjärnan Ivo Niskanen vara med. Han sägs vara i toppform. Hans bästa stil är klassisk och han har vunnit några tävlingar, men inte direkt varit övertygande. I år säger man han är på topp. Återstår att se.

De ryska skidåkarna som tillhör världen bästa får inte vara med sedan Ryssland invaderade Ukraina. Synd på så fina skidåkare. Ja naturligtvis är det de flesta sporter de är portade ifrån. Det är Putin som orsakat det. Vi får väl se hur det går för Putin och ryssarna. Det håller nu på bli ett utnötningskrig. Att Ukraina går segrande ur är det flestas förhoppning, även min. Eller att de blir självständiga och ryssarna drar sig ur. Bästa vore om de kunde återta Krim som Putin ”tjuvade” åt sig den fule fan.