Märkliga saker hända

Av , , Bli först att kommentera 9

Eller kanske ändå inte. Jag menar den uppkomna debatten, eller avslöjandet eller vad man vill kalla det om Sverigedemokraterna och deras s k ”Trollfabriker”. Vad nytt här, de vet väl de flesta vid det här laget hur det blivit med internet som i princip varje individ (i världen) har tillgång till. De tidigare media vi kunde lita till, eller var de enda som kunde förmedla nyheter har nu blivit en marknad också för amatörer och även för ”troll”.

Förvånansvärt ändå hur den kända kvällstidningen Expressen ändrat sin attityd i nyhetsrapporteringen. Från tidigare ha hyllat den här regeringen inklusive SD får man ändå säga och speciellt före valet slår man nu definitivt ner på SD. Dessutom har de nu mycket ”skitrubriker” och inslag som direkt inte jag är intresserad av. Kungahuset i England (GBR) vilket intresse har jag av det? Likaså kan det vara något annat som inte en människa borde vara intresserad av och som har nog med sitt eget. Kanske bara vardagen gå runt. Aftonbladet är så dåligt sååå. Jag menar svårläst och ännu värre ”skitrubriker” eller sånt som är direkt ointressant, tycker jag.

Men är det någon som är förvånad över SD och deras påstådda ageranden? Ett från början litet parti, uppkommet i Sölvesborg i södra Blekinge där det annars finns nästan bara högersympatisörer och varför inte det de flesta av dessa längre neråt landet. Vad skulle Jimmie och hans parti vara intresserade av här och i norr? Det är väl främst rösterna (de som är så dumma som röstar på honom) häruppe han vill åt. De har ju själva sagt de ska bli Sveriges största parti, så vem är förvånad av vad som nu sker och TV4 visar upp.

Som jag tidigare sagt kan det vara mycket som inte fungerar numera i Sverige och här torde SD direkt inriktat sig på. Men något bärande parti för Sverige tror jag inte det är. Kanske för många ”snorvalpar” här?

Har ni inte märkt vad sårade de blir om de får någon typ av kritik, jag menar SD och även deras sympatisörer och även här i VK-bloggen. De agerar som de vore Gud den allsmäktige, men är det inte bara skit allesamman om man verkligen skulle granska dessa, vilket nu visar de inte tål.

Anser sig själva vara regeringsdugliga och även komma med i en regering, det är klart svenska folket vill veta och ställa krav. Så länge de kan glida in utan att egentligen anstränga sig då är allting bra. Annat låter de när de får kritik. Helt normalt att ett riksdagsparti granskas.

Jag finner ingen anledning ”krypa” för SD lika lite som jag gör för något annat parti och även person.