Klimatpolitiken, gynnar direkt Kina

Av , , 2 kommentarer 23

Ryssarna skrattar säkert åt oss när vi tror batterier ska ska rädda världen. De olika avtalen, Parisavtalet m fl gynnar direkt Kina. De tänker inte enligt deras egna uppgifter vara koldioxidneutrala förrän någon gång under kanske 2070 eller omkring. Perfekt för Kina som nu fram till dess kan öka sina utsläpp avsevärt och med det tillverka vad som vi tror de gudabenådade elbilarna. För visst är det så vi blivit intalade i Sverige och främst de som framhåller batteridrivning det som ska lösa klimatfrågan. Det som sker är motsatsen, utsläppen ökar nu radikalt och ett land som direkt går emot vad vi andra (dumskallar) inbillar oss, att utsläppen ska minska lever i våra egna världar.

Visst var det bra miljöbonusen togs bort, den om någon gynnar direkt Kina som spottar ut nya elbilsmärken i hundratal. Aldrig har de kunnat få ut så mycket bilar som nu. Det ändå lilla landet Sverige tror vi gör något bra då vi uppmanas köpa elbilar, pengar som mycket går direkt kineserna i händerna. Vilka kvaliteter har de kinesiska elbilarna, ett gudabenådat batteri? Javisst men vad mer? En avancerad gissning är att det bara är rent ut sagt skit.

Amerika har infört handelshinder mot kina och importen av elbilar därifrån. Vad gör svensken, eller hur gjorde f d Miljöpartiet? Svansade för Kina direkt. Vad spelar det för roll om hela S-holm har elbilar, när Kina kanske 5-dubblar sina utsläppen.

Jag tror många nu som köpt sina elbilar och dyrbetalat, många av dessa kommer ångra sig. Inte direkt nu, men senare. Men det är klart så foglig som svensken är och när den blir ipräntad att det närmast är en Guds gåva att skaffa elbil.

Det finns inga gränser på vår dumhet och ryssarna och nu när Putin besöker Kina har nog ganska roligt åt oss svenskar. Europas dummaste folk? Medan andra krigar med bränsleslukande vapen, ska vi leva i våra egna världar och lita till att Gud ska rädda oss, vill säga elbilen.

Hur går de med de Kinesiska vindkraftparkerna? Det (dumma) svenska folket blir nog här också de som får betala det – förlusterna.

Är det någon som längre tror på klimatpolitiken som den nu är utformad?

Det smått löjliga Miljöpartiet kan åsamka Sverige större skada än vad man nu påstår SD gör.

Om sedan både svt och tv4 försvinner skulle det inte göra mig något. Trams alltsammans.

Det är ju bara nonsens och hjärntvätt allt går ut på i klamatpolit8ken.

Fint väder i alla fall. Men kanske det är något fel med det också. För var varmt och påverkat av klimatet på ett negativt sätt.

Det som händer att Kina blir mäktigare och mäktigare och tillsammans med Ryssland och en rad andra kommunistländer. Var det det vi verkligen ville?

Hur blir det när dårar bestämmer? Precis som vi fått.

Så blir det när flumpolitik får styra

Av , , Bli först att kommentera 11

Ingen är väl egentligen glad i föregående regerings politik, förutom de partier som där verkade. Som jag tidigare skrivit är inte Vänsterpartiet någon kandidat rösta på. Det alltför ryssvänliga partiet och deras tidigare politik och i samband med Öststatsblocket säger en del om partiet. Samtidigt har de nu, samtliga föregående partier prisat klimatomställningen som till viss del kan vara både populistisk men även orealistisk.

Här några länkar, vissa syns bara rubriken. 1 2 3

Nu är bl a Miljöpartiet snabbt framme när Åkessons parti hamnat lite i blåsväder och försöker ta åt sig en viss ära i deras politik, miljö- och klimatpolitik. Varför förlorade de valet, var det inte den just den alltför ambitiösa politiken folket lessnat på?

Visst kan det på sikt bli någon typ av klimatomställning, men måste vi ändå inte hålla oss på rimliga nivåer? Jag menar vilka regelverk går här ut från EU? Ett var det senaste att varje liten pinne (vårstädning av tomter och gräsmattor) måste köras på återvinning. Vad har det egentligen med klimatomställning att göra? Det som kommer från naturen borde också gå att lämpa i naturen. Plasten och alla plastartiklar verkar ständigt öka. Nu var det visst någon EU-debatt igår från Umeå, men vem orkar se sån smörja. Babbel, babbe, babbel.

Sedan visade man på TV att nu var Sverige en av de billigaste länderna tanka bränsle. Åh så hemskt! Det verkar som när vi är dyrast på nästan allting då går vi i rätt fotspår. Svensken totalt måste vara bra dum. Har svensken tappat sin tro på sig själv och att ha egna åsikter? Verkar så.

Det är i vilket fall ett fördummande Sverige vi ser.

Svänger lite, oavsett regering har det väl alltid gjort, har det inte?

Även hade den norra delen (läs Umeå) fått 50-miljoner för att begränsa brottsligheten. Det säger man kommer ske samtidigt som den norra delen (vilka delar då?) utvecklas.

Ett gott skratt förlänger livet. Man måste se det ur humoristisk synvinkel för att orka leva i denna orättvisa värld. Det orättvisa Sverige som dyrkas av de som tycker orättvisa är positivt och bra om de bara själva gynnas.

Prutt, prutt.