Klimatpolitiken, gynnar direkt Kina

Ryssarna skrattar säkert åt oss när vi tror batterier ska ska rädda världen. De olika avtalen, Parisavtalet m fl gynnar direkt Kina. De tänker inte enligt deras egna uppgifter vara koldioxidneutrala förrän någon gång under kanske 2070 eller omkring. Perfekt för Kina som nu fram till dess kan öka sina utsläpp avsevärt och med det tillverka vad som vi tror de gudabenådade elbilarna. För visst är det så vi blivit intalade i Sverige och främst de som framhåller batteridrivning det som ska lösa klimatfrågan. Det som sker är motsatsen, utsläppen ökar nu radikalt och ett land som direkt går emot vad vi andra (dumskallar) inbillar oss, att utsläppen ska minska lever i våra egna världar.

Visst var det bra miljöbonusen togs bort, den om någon gynnar direkt Kina som spottar ut nya elbilsmärken i hundratal. Aldrig har de kunnat få ut så mycket bilar som nu. Det ändå lilla landet Sverige tror vi gör något bra då vi uppmanas köpa elbilar, pengar som mycket går direkt kineserna i händerna. Vilka kvaliteter har de kinesiska elbilarna, ett gudabenådat batteri? Javisst men vad mer? En avancerad gissning är att det bara är rent ut sagt skit.

Amerika har infört handelshinder mot kina och importen av elbilar därifrån. Vad gör svensken, eller hur gjorde f d Miljöpartiet? Svansade för Kina direkt. Vad spelar det för roll om hela S-holm har elbilar, när Kina kanske 5-dubblar sina utsläppen.

Jag tror många nu som köpt sina elbilar och dyrbetalat, många av dessa kommer ångra sig. Inte direkt nu, men senare. Men det är klart så foglig som svensken är och när den blir ipräntad att det närmast är en Guds gåva att skaffa elbil.

Det finns inga gränser på vår dumhet och ryssarna och nu när Putin besöker Kina har nog ganska roligt åt oss svenskar. Europas dummaste folk? Medan andra krigar med bränsleslukande vapen, ska vi leva i våra egna världar och lita till att Gud ska rädda oss, vill säga elbilen.

Hur går de med de Kinesiska vindkraftparkerna? Det (dumma) svenska folket blir nog här också de som får betala det – förlusterna.

Är det någon som längre tror på klimatpolitiken som den nu är utformad?

Det smått löjliga Miljöpartiet kan åsamka Sverige större skada än vad man nu påstår SD gör.

Om sedan både svt och tv4 försvinner skulle det inte göra mig något. Trams alltsammans.

Det är ju bara nonsens och hjärntvätt allt går ut på i klamatpolit8ken.

Fint väder i alla fall. Men kanske det är något fel med det också. För var varmt och påverkat av klimatet på ett negativt sätt.

Det som händer att Kina blir mäktigare och mäktigare och tillsammans med Ryssland och en rad andra kommunistländer. Var det det vi verkligen ville?

Hur blir det när dårar bestämmer? Precis som vi fått.

2 kommentarer

  1. brorson

    ”Tillverkare av elbilar, vindkraftverk och solpaneler står inför brist på kritiska metaller och mineral om det inte görs mer långsiktiga investeringar i projekt som nya gruvor och återvinning, enligt Internationella energibyrån (IEA).”

    Denna notis från TT Nyhetsbyrån visar att ”klimatomställningen” är en krigsförklaring mot naturen, som har drivit fram av den förra regeringen och okritiskt fullföljs av en nuvarande regeringen, som håller på att förenkla tillståndsprocessen för naturskadlig verksamhet. Klart att detta är ett själskadebeteende hos EU, vilket gynnar i första Kina och arabstaterna, men även Indien och Ryssland, kanske även Brasilien. EU svarar med enorma militära rustningar, som om gammaldags kolonialkrig vore lösningen. Hur stor del av dessa kritiska metaller, som påstås gå till ”klimatomställningen” är i själva verket avsedda för militären? Och vad handlar råskället på SD egentligen om? Ett försök att framtvinga ”konformismens tystnad”?

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      https://www.expressen.se/nyheter/sverige/myndigheten-for-psykologiskt-forsvar-anmaler-tv4s-kalla-fakta-/

      Politiken eller politikerna förmår inte styra Sverige längre. Det verkar som media övertagit den rollen. En överkontrollerande makt.
      forts. Jag misstänker det är Liberalerna och Bonnierkoncernen som kan ligga bakom detta. Deras tidigare inflytande inom media och även då ett finger med i TV4. Att Liberala partiet direkt motarbetar ”arbetaren” och/eller den vanliga medborgaren är ingen nyhet. Alla torde minnas P G Gyllenhammar vilket inflytande han hade inom svensk politik. Det som borde åka ur riksdagen är Liberalerna, jag anser det är inget folkligt parti, tidigare kallat just Folkpartiet. Det mest EU-vänliga partiet och trots en liten klick i det svenska samhället kan de styra över mycket. Varför inte TV4 också? Nu vill ledaren för L vi ska gå med i euron. Det är en dåre till ledare om inte hela partiet består av dårskap.
      Mycket hänger kvar efter Löfven och S när de försökte kompromissa sig fram för att klamra sig fast vid makten. Bl a dåvarande FP fick mycket av sin politik igenom tack vare det, som de aldrig skulle gjort av egen förmåga. Skit alltsamman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.