Jonas Sjöstedt och hans vänsterdille

Han och V verkar nu försöka bli etta i den klimatomställning som röstas igenom i EU – fit for 55.

Han och många med honom verkar tro det går att förändra klimatet drastiskt enligt den retorik han för som andra också gör. Däribland både C och inte minst MP.

Går vi tillbaka till V när det kallade sig VPK och innan torde de ännu mer siktat, eller tittat på de ryska kommunisterna och under tiden landet kallade sig Sovjetrepubliken. En total underkastelse för människor som inte fick äga någonting. Vi vet vilka krav i Sverige dåvarande VPK krävde. Lika lön för lika arbete och därmed menat större jämlikhet. Men det funkar ju inte i verkligheten. Med nuvarande V:s politik skulle vi snart hamna i det gamla Sovjetmönstret. Skattebelägga företagen och få skulle överleva. Hur ser det ut i länder där syskonpartier till svenska vänstern styr? Är det utvecklande länder och en utvecklande välfärd?

Allt som Sjöstedt försöker säga låter bra, men vid närmare granskning är det den gamle kommunisten som framträder.

Jag tror ingenting på Vänsterpartiet längre, som jag kanske gjort tidigare utan närmare granskningar. Under alla år jag varit med har de inte stått under Socialdemokratiskt skydd. Ett parti (V) med rötter i det förflutna gamla kommunisterna, kanske sämre än vad SD sägs vara.

Det är också inne på ett mera förstatligande, bl a elmarknaden. Men jag säger fy usch. Det är dock bättre nu än tidigare som var, jag vet jag pratar om när man kunde få räkningar för 3 mån bakåt i tiden. Det var en fruktansvärd oordning.

Klimatet och den frågan vänder sig till stora delar till unga, en sorts form av skrämseltaktik att jorden kommer gå under om vi inte snabbt ställer om. Går världen under torde det vara av alla krigen. Vänstern kanske är det mest populistiska partiet och driver frågan, den enda jättehårt – klimatfrågan. Sjöstedt en gammal kommunist som nu försöker intyga människor att han och partiet blivit mer liberala.

Ha, ha,ha…

Kom också ihåg när böneutrop från olika moskéer i Sverige skulle ske. Främst här var också inte minst C med och försvarade detta jämte V. Det är min uppfattning. Jag vill inte tillbaka dit, för allt i världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.