(Extrem)-högern tar över i EU-parlamentet

Nu fick det vi önskade, vill säga hur de gröna med tvångsmetoder försökt kuva folket betala de skyhöga och plötsligt chockartade höjningarna av de fossila drivmedlet. Det är främst ”vanligt folk” som ska till sig till å från jobbet, de som betalar skatter och får landet gå ihop, det är de som känner sig mest ”straffade” och också är. Frankrike främst är det här det gäller som närmast blåste bort Macron och de Liberala krafterna. Det var också Macrons Frankrike som chockhöjde priset på drivmedel och vi minns de ”gula västarnas” protester. Sverige inget undantag här, men det torde bli en ändring i EU-parlamentet och vilka direktiv man här utgår från. Att de svenska gröna och vänster gick framåt i Sverige torde knappast ha någon betydelse för utvecklingen. Jag menar vad kan Jonas Sjöstedt speciellt göra för oss här i norr förutom försöka ligga på hårt tillsammans med Miljöpartiet och vänstersidan få till stånd exceptionella höga drivmedelskostnader. Det är det som väntar här i Sverige.

Tycker man det är bra så? Hela Norden, de som är med i EU verkar röstat på den gröna sidan. Jag vet inte vi får väl se hur det blir om vi alla går under som inte har råd med elbilar. Men hur länge tänker man subventioner dessa. Jag menar elen och sedan om de flesta ändå övergår till elbilar, vill säga den stora massan av väljare är ju stadsmänniskor och vad bryr de sig om hur vi har och lever. Speciellt här uppe i norr där vi MÅSTE ha bilen för att förflytta oss. Vad ska man få de skatteintäkter man nu får speciellt från dieselbilar när man kan närmast skatta noll med en elbil?

Tyskland också här gick (extrem)-högern starkt fram. Italien likaså. Men vad kan vi annat få när enda frågan blivit klimatet och där de vänder sig till vilka som ska betala allt detta är ”småfolket”, rösteskaran, de som främst jobbar och sliter för brödfödan. Medan den gröna sidan består främst av ”arselsittare” och dagdrömmare som har sitt på det torra. Har man ett jobb behöver man inte bilen och behöver man torde man ha ett välbetalt arbete utanför de vi kallar produktion.

Så har det varit i alla tider så långt jag kan minnas. Den som mest producerar har de lägsta lönerna. Skit alltsammans.

Frankrike och Macron har utlyst nyval.

Får vi den ”gröna soppan” igen i våra tankar och när dieseln som stått ett tag övergick i förtätade alger och när traktorer och annat stannade.

Jag själv kanske inte just drabbades av detta, men ska man inte tänka på andra också, sin nästa? Här verkar råda ren diktatur.

Man (klimataktivisterna. MP, V, delvis även S och liberaler) det man absolut inte ville. Ett högerextremt Europa.

Djäfla dårar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.