1/2. Karl Hedin, Sveriges störste skogsägare

Det här kan man läsa beträffande Hedins skogsägande:Karl Hedins privata skogsägande uppgår till 6 700 hektar. Läggar man sedan till de 21 400 hektar bolagsskog som finns inom ägarbolaget Karl Hedin Skog, är han en av de personer som äger överlägset mest skog i Sverige, enligt tidningen ATL.”

Nu går Hedin ut med uttalanden att han försvarar Sveriges skogspolitik och som inte är något påfluget enligt mig och borde pågått under lång tid och med de regeringar vi haft, inkluderat Socialdemokraterna.

Så är det nästan med allt som nu kritiseras, inte minst inom miljöområdet eller försöken att ändra i klimatet. Det är inte något heller som kommit hipp som happ utan måste pågått under under en längre tid och även här under sossarnas styre som torde vara det längsta inom Sverige.

Är det mer eller mindre en ”låtsaspolitik” som Socialdemokraterna försöker sig på och inte minst gå i ledbandet under Miljöpartiet? Vem gav upphov till hur vi fått som vi har och främst här med den utveckling vi ser om inte det långvariga styret under S? Rätta mig om jag har fel.

Den som inte gillar vad Karl Hedin påstår är en professor i förvaltningsrätt. Tyvärr går inte inlägget läsa i sin helhet, men det ger en inblick i åsikten från Hedin att hans åsikter anses fel. Jag är av samma åsikt som professorn. Äganderätten är inte något som är skrivet i sten och enbart ska gynna ägaren. Vi borde få bort såna människor från den maktapparat som skapats under åren. Vad gjorde föregående regering? Hymlade i sina försök få oss tro det gjorde något bra, men vad ändrades? Man avsatte inte ens företrädaren för skogsstyrelsen som sitter på en post där han själv har inblick i den skogliga funktionen och har på så vis kapat åt sig åtskilligt av skog och därmed en stor förmögenhet. Är inte detta jäv, då vet jag inte vad som är. Det gick under bordet med föregående regerings tillåtelse och inte minst här med Miljöpartiets medverkan.

Spelar det någon roll vem som styr landet då vi låter topparna sitta kvar som indirekt har makten i Sverige?

Kalle Anka är väl närmast den vi skulle hänföra alla Sveriges regeringar till.

Varför S är så intresserade av ”tillväxt” är för att kunna dela ut allmosor till folket och därigenom försöka behålla den popularitet som de tidigare haft, men nu börjat dala.

Trovärdigheten ligger närmar minus än plus.

Sverige styrs av figurer vi kan likna från serietidningarnas värld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.