Vit makt regering

Att Moderaternas talesperson i regeringen trycker hårt på ”återvandring” och med det skulle vara något att komma tillrätta med den gängbrottslighet som förekommer och plågar landet varje dag har ingen koppling anser jag.

En ”svensk urbefolkning” skulle vara det som stärker Sverige är en myt. Skulle vi ha 0 invandring skulle vi i stort sett inte kunna driva Sverige som vi idag gör. Det är inte invandringen i sig som är problemet, det är hur den skötts. Att nu tro återvandring skulle lösa det mesta av de problem vi ser är också en myt.

Och föresseten, vilka är det som klagar mest högljutt, är det inte främst de moderata företrädarna uppbackade av SD?

Hur ser näringslivet ut och på vilken sida står de? Tidigare var det definitivt så att många av dessa viftade med högerflaggan och varför inte även inte minst kopplade till SD.

Regeringen verkar vackla i många frågor och frågan är om de orkar perioden ut?

Sötebrödsdagarna är nu till ända och problemen verkar hopa sig. De ”gamla” Moderaterna torde vara sig lika.

Vit makt

12 kommentarer

  1. Drutten

    Tror nog vi kan dra alla partier över samma kam vad gäller att styra landet. Ja M är sig lika som förr håller med men på samma gång kan vi då säga att dagens S är då sannerligen så långt från S andan dom kan komma. De gamla S:arna ligger just nu och snurrar i sina gravar av ….ja välj själv men inte är det då av glädje över vad partiet blivit.

  2. brorson

    Och var i hela världen ska vi ha ”vit makt om inte i Nordeuropa? Kanske i de f.d. franska kolonier i Afrika, där inhemska militärer nyligen har tagit makten och kört ut de franska kolonialister, som i praktiken har styrt dessa länder och utplundrat dem på naturresurser, sedan den formella självständigheten? Det är säreget att vi, som har stött kampen för självstyre i de f.d. kolonierna, begabbas för att vi vill ha självstyre även i våra egna länder, vars ursprungsbefolkning är ”vit”.

    Jag minns, när de afrikanska presidenterna vid ett möte protesterade mot de forna kolonialmakternas ”brain drain”, d.v.s. att europeiska sjukhus erbjuder löner, som afrikanska sjukhus inte kan betala, till afrikanska läkare, som har utbildats på fattiga afrikanska skattebetalares bekostnad…

    Hade nyss ett samtal med en anhörig, som har varit mycket aktiv både med att hjälpa flyktingar att komma hit och hjälpa dem att integreras i det svenska samhället. Hon berättade om hederliga invandrare, som faktiskt vill återvandra, men inte kan av ekonomiska skäl, eftersom de inte vill skriva sig på falska adresser i Sverige för att fortsätta få bostadsbidrag m.m. Återetablering i det gamla hemlandet är inte gratis. Och varför skulle de inte få åtminstone en del av de bidrag, som de ändå hade fått vid fortsatt boende i Sverige, i form av ett återetableringsbidrag under den första tiden i det gamla hemlandet?

    Men jag kan hålla med om att det inte är de personerna, som vi helst vill bli av med. Om, man har vistats illegalt i Sverige och försörjt sig genom att begå brott, ska man naturligtvis inte ha något återvandringsbidrag.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Käre Brorson, du är helt inne på andra spår än vad jag menar och också skriver i inlägget. Nämligen att den gängkriminalitet som hotar Sverige och främst Sveriges städer inte kommer ha någon positiv verkan om återvandringen radikalt skulle öka. Jag anser varken de grupper du nämner (papperslösa och övrigt) är orsak till hur vi fått i Sveriges områden där vi har mest skjutningar och våld. Även knarket inte minst torde vara roten till det onda.
      Viken var det som gjorde att papperslösa kunde få vård? Det var Moderaten Fredrik Reinfeldt med hjälp av Miljöpartiet som det röstades igenom. Moderaterna verkar nu glömt detta och för en helt diametral politik.
      Du nämner också de gamla kolonierna som varit förtryckta av ”vita”, men har de förtryckta här haft någon makt, den makt vi nu ser med de grupper som har näst intill tagit över Sverige?
      Du försöker dölja vad du egentligen tycker genom att i din kommentar blanda in helt andra saker än vad jag menar. Sverigedemokraterna vill inte ha invandring, inte färgade eller andra från andra länder i samhället som de ska umgås med. Nazismen ligger dessa närmast där ett ”renrasigt” samhälle torde ligga närmast. Är det det du menar också? För mig gör det det, trots dina försök till undanflykter för att försöka påvisa något annat. Du är genomskådad.

      • brorson

        Jag har inte fjäskat för dig, men inte heller förolämpat dig. Men du bor dock i en landsdel, som många flyttat från, men få flyttat till. Hur mycket vet du egentligen om landsdelar med en stark inflyttning, varav många utrikesfödda? Jag har inte sett det moderata uttalandet om koppling mellan gängbrottslighet och återvandring, så det kan jag inte uttala mig om. Men din åsikt att återvandring inte skulle ha någon påverkan alls på gängbrottsligheten tror jag inte riktigt på, eftersom gängen i hög grad rekryterar invandrares barn för att utföra brotten. Men jag instämmer i ditt påstående att återvandring inte skulle lösa DET MESTA av de problem vi ser. Dock en del. Du har i.o.f.s. också rätt i att vi inte skulle kunna driva Sveriges som vi nu gör med 0 invandring. Vad menar du för resten med noll invandring: Noll invandrare eller noll nyinvandring? Har du tänkt på att andelen invandrare bland vårdpersonalen ganska exkt motsvarar andelen invandrare inom totalbefolkningen?

  3. Drutten

    Antingen är man med dig edor eller så är man mot dig. Men du är den egenutnämnde experten på både det ena och det andra.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Jag kan ju välja, att inte ta in några kommentarer alls, eller bara ta in de jag gillar. Att jag varit bussig mot dig och tagit in dina kommentarer, trots att jag tycker ditt alias ”Drutten” är smått löjligt. Jag kanske ändrar mig beträffande det.

    • Mique

      Till Drutten:
      Ska vi snacka självutnämnd expert, analytiker och moderator, så ligger signaturen ”Brorson” ohotad på första plats! Den sverigedemokratiska trollfabriksprodukten, som framförallt härjar på Petter Nilssons blogg och som genomgående använder sig av falsk fakta, pseudovetenskap, konspirationsteorier, desinformation, whataboutism och personangrepp, i sina oändliga monologer fyllda med rent svammel och som inte kan ta in, att han otaliga gånger har blivit genomskådad som sverigedemokratisk målvakt/influencer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.