Främlingsfientligheten har nått sin kulmen

Av , , 7 kommentarer 11

Sölvesborg, Jimmie Åkessons hemstad, där har kommunstyrelsen upplösts bestående av majoriteten Sverigedemokrater. Det påstås bero på det dåliga EU-valet där SD blivit överkörda.

Det var ingen hemlighet det flaggades tidigare för ett invandringsfritt Sölvesborg. Den ideologi som tycks prägla Sverigedemokraterna är det renrasiga samhället. Tidigare kunde vi höra att de svenska urminnes samerna inte var omtyckta bland SD:are.

Nyligen i Tyskland dömdes en 99 årig kvinna för att då under nazisternas förintelseverksamhet i gaskamrarna, just att hon då varit någon typ av kontorist nära intill lägret och rätten menar att hon inte kunde undgått veta vad som pågått. P g a ålder fick hon en villkorlig dom. Det är en grym historia som skedde under nazismen och får inte glömmas bort.

Att Kristersson nu byggt upp sin regering med Sverigedemokraternas stora stöd får vi inte glömma och då vi ser hur de slingrar sig och (låtsas) ändra riktning i väsentliga frågor. Tidigare kunde de vara judehatare, nu visar de upp en fasad i rakt motsatt riktning.

Sedan kan vi undra varför regeringens tillsatta ministrar inte syns mer offentligt, svarar på olika frågor som kan ett få svar. Istället gömmer de sig och verkar låta allt ske i olika förändringar. Man hoppas väl att allt ska gå över. Tågen och tågtrafiken, järnvägarnas sträckning och de nya banor och moderna tåg och tågbanor som föregående regering hade för avsikt bygga men som Moderaterna var så stolta över när de kom till makten skulle de lägga ner dessa projekt.

Det är främst Andreas Carlsson KD som har ansvar i dessa frågor, som märkligt är duckar för alla slags intervjuer och framträdanden i kort sagt alla frågor. Det lilla partiet som säger stå på den kristna sidan undrar man verkligen vilka intentioner de har?

Samtidigt kan vi undra när Sveriges näst största parti (M) öppet går ut och flaggar för att återvandringen är större än invandringen. Det är hon med det glansiga välmående ansiktet som säger det och vad har hon varit med om i livet. Svält, fattigdom och som många kunde fått upplevs i Sverige och främst tidigare under Högerpartiet de då kallade sig, nu Moderater.

Nä det kunde inte heller vara helt bra tidigare under en annan regering, men den här regeringens lappande och försök dölja SD:s intentioner som de går efter känns en smula osmaklig.

Det säger sig väl nästan självt, KD med sina nu dryga 3 % kan inte vara något parti som representerar den breda massan.

Jag vet inte hur det ser ut vid nästa val, men det är klart, något favoritparti har jag inte i dagsläget, men kommer välja det minst dåliga alternativet. Mer säger jag inte.

Moderaterna är ett utpräglat stadsparti, något annat är ren lögn. Att sedan vissa moderater, även lokala påstår att de representerar ett part som skulle stå för landsbygd/glesbygd är bara så löjligt sååå.

Frågan är om vi nånsin kan få ett parti, eller flera som inser nödvändigheten av de småskaliga. Att människor bör och kan även bo i landsbygd och glesbygd. Vi vet vad det pratas om, klimatsmart och grön omställning. Är det städerna då som ska ha favör i detta?