Ta bort barnbidraget i dess nuvarande form

Av , , 1 kommentar 16

Vi hör vad de andra partierna rider på, de som inte sitter i regeringen. Höjda barnbidrag och bostadsbidrag är medicinen för folk komma ur fattigfällan. Jag tror tvärtom, det är det som binder fast människor i just fattigfällan. När barnbidraget kom till var det säkert befogat för oss svenskar. Det visar sig när invandringen ökat är det just dessa bidrag här nämnda som utnyttjas. Oavsett hur länge man bott i landet innan.

Samtidigt klagar man på minskat födande för svenskar menat, men hur är det med de som kommer hit och ställt om sina liv just till dessa bidragsformer?

Nu tvärvänder också Socialdemokraterna och inser deras politik varit felaktig under de senaste åren, kanske 50? Nu ska invandringen stramas åt och tidigare bara skällsord om SD vill de nu börja tillämpa själva i någon utsträckning.

Vi kommer få se stora förändringar, om vi inte redan gör i det svenska samhället. Den korruption vi fått, sammantaget och här med gängvåldet inberäknat måste vi göra oss kvitt. Det går inte vela som de gjorts, här kan Socialdemokraterna varit någon av en föregångare till de destruktiva krafter vi fått.

Vi får se vad SD:s nya husform innebär – Sverigehuset. Folk skriker olika rasistiska ord när det eventuellt skulle komma till förändringar i något plan.

Vi ser själva vad Socialdemokraternas lottförsäljning orsakat. Kanske partisekreterarens avgång kommer krävas? Det är i vilket fall inte jag som säger det, det är nu tunga socialdemokrater själva, en kan vara en företrädare för en stor tidning.

Det har blivit näst intill farligt yttra sig i frågor som kan anses kontroversiella. Själv har jag inget inflytande i politiken, inte heller någon politiker av något slag, endast bloggare med olika åsikter. Tycker man det är värt det, är det bara anmäla.

Vi ser nu Umeå som gått ut med hur fredligt här är. Tryggt bo och inga illdåd. Nyligen brann det på 7 ställen samtidigt. En samordnad aktion får vi förmoda. S i Umeå försöker nu tysta ned detta.

Folk är dummare i Norrland? Så kan man tolka det när vi tolererar det mesta. Varför inte lura på oss mer värdelös vindkraft. Det läggs ut olika beten som vi snabbt slukar.