För små klasskillnader

Av , , Bli först att kommentera 4

Den här regeringen tycker klasskillnaderna är för små. Även näringslivet är inne på samma linje. En Liberal företrädare uttryckte samma sak. Den som är mindre belevad ska inte ha tillgång till vad en mera belevad kan ha.

Vi ser hur deras budget nu är formulerad. Man lånar upp pengar till skattesänkningar som sedan ska betalas av någon och vilka är det? Samtidigt satsar man också på försvaret och det ska väl betalas av någon det också?

Beträffande flyget nedläggelse eller Bromma var ett inslag i TV4 där Halmstad var utvalt och att de skulle lida stor nöd om Bromma lades ner. Om Norrland och häruppe nämner man inte och man ser vilka attityder man har.

Jag för min del är inte ett dugg förvånad över den budget som lagts. Det var inte så roligt heller när bränslet kostade närmare 30 kr/l och i princip hurrades av dåvarande regering. Nu är det ungefär 10 kr/l mindre. En resa till Umeå härifrån V-mina (50 mil t o r) blir märkbart billigare nu än tidigare. Det enda oppositionen, eller främst C och MP nu pratar om är klimatet och att för lite åtgärder sätts in. Då får vi titta i backspegeln och minnas hur det då var. Visserligen har allt stigit i pris men det är bra för klasskillnaderna. Vill säga ju mer man har i plånboken desto mer kan man handla. Fattiga jävlar får skylla sig själva.

Hurra för budgeten, den ökar klasskillnaderna vilket är syftet.

Sedan att ingen kan göra något åt gängvåldet är bara konstatera.