2/2. Venezuela = Socialistiskt vanstyre

I gengäld kan vi fråga ställt mot mitt tidigare inlägg vad allmänt ägande det som kallas socialism vara något bättre än privat?

Här följer också ett annat penningsystem liksom det bl a det svenska miljöpartiet varit inne på. Då kan vi återigen ställa frågan hur ser det ut i Venezuela och med de fria valen, som inte alls är fria utan är manipulerade. I deras vänner ingår både Ryssland och Iran bl a och hur ser deras penningsystem ut ställt mot vårt där vi stödjer oss på den amerikanska dollarn.

För att återgå till skogsbruket och ägandet är det inte oftast de större skogsbolagen vi ska skydda oss från, även det mera statliga nu kallat Svea skog. Så länge inte skogen avverkas på det vårdslösa sätt som oftast bolag och Svea skog varit ansvariga i kanske det är bättre då med stora privatägda skogar som får en bättre vård och inte avverkas lika hårt.

Tar klimatomställningen kommer den aldrig gå genomföra på det sätt den är tänkt. Vad har skett hittills? Ingenting så vitt jag kan se. Skulle vi anamma den till fullo då måste vi ändra i vårt förhållningssätt till ett liknande system som Venezuela tillhör med tillhörande diktaturstater.

Vi har ju försökt ändra i våra vanor, speciellt med föregående regerings mera experimenterande och hur blev det? Blev inte det ett resultat med skyhöga matpriser? Skogen som vi säger vi har i överflöd, men när vi tittar till papperet det vi har på rulle, är det numera nästan bara luft i det. Hållbart? Nej jag tror ingenting längre att något skulle bli bättre. Det som blivit bättre är att den som tjänar bra, har höga inkomster, gör stora ekonomiska vinster gynnas ytterligare av den (klimat)-politik som förs.

Jag tänker inte engagera mig mer i detta (meningslösa).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.