Hembygdsdagarna 2012

Av , , Bli först att kommentera 5

Tack alla! De var en otroligt rolig dag. Som innehöll något för alla. Vi tackar publik, sponsorer och alla som deltog på ett eller annat sätt.

Vi kommer senare att  lägga ut våra bilder från arrangemanget. Tillsvidare kan ni hålla tillgodo med bildspelet på: Folkbladet.nu/inlandet 

Moped dragrace på Rock & Raceday!

Av , , 2 kommentarer 5

 Här kommer lite runt moped dragracet på Folkets Hus den 7/7-12.

Klasser:

– Orginal.

– Lätt trim.

– Open mod

Vi kör med flaggstart och först över mållinjen. Det blir 2st kvalomgångar och sedan går 8st vidare till final. Som vi gjorde den 3/3 -12 när vi arrangerade skoterdragracet så är detta en tävling som ska vara lättsam och på försök. Vi provar och lär. Därför har vi också sagt att det inte är någon anmälningsavgift och att anmälan sker samma dag på plats. 

Några förhållningsregler finns dock. mopederna kommer att besiktas och bromsar ska fungera. Hjälm har man på huvudet hela tiden man framför sin moped och vi kommer inte att tillåta någon som helst buskörning inom området. Det kommer att befinna sig mycket människor på plats och det sista vi vill vara med om är en olycka. Den som väljer att inte vara försiktig kommer omedelbart att avvisas från tävlingsområdet.

Välkommen önskar Street Supremes!

2 kommentarer
Etiketter: , , ,

Hembygdsdagarna 2012

Av , , Bli först att kommentera 4

 Så närmar det sig Street Supremes Rock & Raceday, "Summer Edition". Den 7/7 -12 blir det full aktivitet runt Folkets Hus i Vilhelmina. Dagen börjar med motorutställning, mopedrace, burn out show och avslutas med grillning och uppträdande på scenen. Aktivitetskalendern för dagen är full med roliga aktiviteter. 

Dagen börjar:

– kl. 10.00 vid Folkets hus parkering.

– kl. 11.00 anmälan till mopedracet ska vara klar. Som görs på plats 

– kl. 11.30 Första kvalomgången i mopedracet.

– kl. 12.30 Finalen i mopedracet!

– kl. 13.30 Burn out show 

– kl. 14.30 Prisutdelning och godisregn till barnen.

– kl. 16.00 Gemensam crusing från Folkets hus.

– kl. 18.00 Grillning och uppträdande på Folkets Hus utescen. DJ Ulf spelar Rock för oss.

– kl. 22.00 Slut på aktiviterna på Folkets Hus för dagen.

Street Supremes kommer att grilla på plats och några av våra lokala företag kommer att ställa ut sina produkter under dagen. 

Tack alla glada!

Av , , 2 kommentarer 11

Street Supremes vill tacka alla sponsorer, funktionärer och publik som skapade stämningen som blev oslagbar under Rock & Raceday nu i helgen. Vi hoppas att alla känner samma stora glädje som vi som arrangerade dagen.

Här kommer lite bilder att minnas tillbaks med:

2 kommentarer
Etiketter:

Vip Biljetter!

Av , , Bli först att kommentera 5

På Fredag drar försäljningen av biljetter igång inför Rock & Raceday. I Vip biljetten ingår: Inträde, bad och buffe allt för 250kr

Du kan även förköpa inträdes biljetten och den kostar 100kr.

Street Supremes kommer att stå nere på OK/Q8 imorgon Fredag. Vi kommer att vara på plats från kl 09.00. Ta chansen och bli garanterad plats när Vilhelmina Rockar loss……

Hotell Wilhelmina!!

Av , , Bli först att kommentera 4

Hotell Wilhelmina är en av alla dessa företagare som är delaktiga i Rock & Raceday. Du kan boka boende där.

Enkelrum: 590kr

Dubbelrum: 890kr

I priserna ingår frukost!

Bokning gör du till Hotell Wilhelmina på telefon 0940-554 20

Skoterdragrace i Vilhelmina!

Av , , Bli först att kommentera 5

Street Supremes arrangerar skoterdragrace mitt i Vilhelmina den 3/3 -12. Klubben kommer tillsammans med ett antal företag skapa liv och rörelse mitt i centrum. Tack vare att Vilhelminas företagare ser positivt på ideela föreningar kan vi skapa ett fritt arrangemang utan inträde. Det känns fantastiskt att Vilhelmina och Street Supremes kan ordna denna typ av tillställningar.

För dig som vill delta kommer en anmälningsavgift på 100kr. Anmälan till tävlingen gör man till vår mailadress med namn, adress, telefonnummer. Mailadressen hittar du som länk här på sidan i högra spalten. Ange också vilken klass du vill ställa upp.

Klasserna är: 

En cylindrigt upp till 1993.

Tvåcilindrigt upp till 1982.

Två & trecylindrigt från 1983 – 1993.

Det går också bra att skicka mail till vår adress med frågor angående tävlingen eller arrangemanget den 3/3 -12 på Folkets Hus i Vilhelmina.

DJ Ulf Hansson!

Av , , Bli först att kommentera 13

 Vid middagen på Folkets Hus kommer vår egen plåtis från Volvo, Ulf Hansson som är samlare av LP-skivor. Han är Västerbottens största samlare med över 5.000 st skivor. Han låter meddela till Street Supremes att den nya rollen som DJ Ulf tar han på fullaste allvar. Det kommer att bjudas på Rock & Rockabilly från 50-talet.

Folkets Hus!

Av , , Bli först att kommentera 8

Som ideel förening så är det väldigt viktigt att ha ett bra samarbete. Utan Folkets Hus i Vilhelmina skulle vi inte kunna erbjuda ett så stort och fantastiskt arrangemang mitt i smäll kalla vinter´n. Detta betyder otroligt mycket för oss som vill skapa roliga och uppskattade motorarrangemang i Vilhelmina!

I samarbete med

Bli först att kommentera
Etiketter: , , ,