Norrlandsmästerskap i Dressyr

Norrlandsmästerskapet i Dressyr

Den 18-19 september så hålls stora dressyrtävlingar här på SURF där vi kommer att ha både lokala och regionala klasser från LC:1 till och med Prix St. Georges.
Norrlandsmästerskapet för ungdomar upp till och med 21 år kommer att genomföras i klasserna LA:6 samt MSVC:2, medan seniorerna kommer att rida klasserna MSVB:4 samt MSVB:5.
För båda mästerskapen så är det den som har högsta sammanlagda procent vinner och får titeln Norrlandsmästare 2010. Alla andra som inte vill starta i mästerskapet har också kunnat anmäla sig till tävlingen och idag när
anmälningstiden utgått så är 230 starter anmälda. Det innebär att tävlingarna kommer att hålla på i princip hela dagarna, för trots att två banor kommer att användas parallellt så avverkas bara ca 8 starter i timman/bana.
En massa hästar kommer att övernatta på anläggningen både i tävlingsstall, ridskolestall och i mobila boxar. Ridskolans hästar får en kort semester över helgen och får sova ute.
Det stora startfältet innebär en hel del jobb och därför så tar vi tacksamt emot hjälp av alla dess slag ett par timmar om Du har några att avvara. Maila i så fall till [email protected]

Dessutom så är det ju alltid roligt med en stor publik, speciellt när vi har fått chansen att hålla en sådan stor tävling på våran fina anläggning! Så jag hoppas att Du vill komma och titta på fina de hästar och duktiga ryttare som
ska vara med och tävla. På lördag kväll anordnas en ryttarfest för alla som vill komma, det blir tacos till middag för ett pris av 50 kronor. Ett band kommer att stå för underhållningen och biljetter kommer att kunna köpas under lördagen.

Hoppas att vi ses där!
Anna Bergstedt

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.