Hot looks för dig som är på gräddning.

Varför ska det vara så himla svårt att hitta snygga gravidkläder? Inte för att jag är gravid själv, men både min lillasyster och bästa vän är det just nu och därför kändes ämnet aktuellt. Jag har två egna barn och vid varje graviditet blivit förvånad över att det ska vara så omöjligt att hitta trendiga gravidkläder. Jag shoppade sällan på mammaavdelningarna just för att utbudet var för dåligt och kläderna kändes totalt omoderna. Visst är det skumt att det verkar förväntas att så snart man blir gravid ska man skita i allt vad mode heter och plötsligt vilja gå i omlottblusar eller gammelrosa tröjor med med knytband under bysten?

Men du som är gravid – misströsta inte! Jag har faktiskt hittat en del snyggt hos kedjorna denna höst. Bl.a Lindex har en helt okej mammakollektion och Top Shop likaså.
Så behold – Hot preggo outfits coming your way.

 

hot preggo
Svarta jeans från Top Shop, t-shirt från Lindex, Kimono från Top Shop, teddyjacka från Lindex, keps från Monki, skor: Stan Smith Adidas och svart klänning i jersey från Top Shop.

Och glöm inte att du lika väl kan hitta kläder på ”vanliga” klädavdelningen att använda under gräddningen. Stora koftor, kaftaner och strechklänningar funkar ypperligt. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.