Men hej!

Och välkommen till Take A Look. Så roligt att du hittat hit!

Jag som driver bloggen heter Nadja Lindgren och är en helt vanlig 2-barnsmamma från Umeå, som älskar mode och allt runt omkring det.

Mode är ett roligt och enkelt sätt att uttrycka sig och för egen del är det ett sätt att ge utlopp för lite kreativitet. Det är himla härligt med människor som tar ut svängarna och tokroliga outfits är det bästa och mest inspirerande jag vet!

Kontorstid jobbar på en av Umeås bästa arbetsplatser – kommunikationsbyrån Plakat. Och där är rollen som projektledare för Umeå Fashion Week ett av mina uppdrag. Med anledning av det har jag ett stort intresse för den lokala modescenen, vilket jag kommer rapportera så smått om i den här bloggen.

I övrigt kommer Take A Look att bjuda på ett brett innehåll inom mode och livsstil – högt och lågt, smalt och brett, kreddigt och lökigt. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av inspiration, nyttigheter, och så lite strunt till er läsare!

Vi hörs och ses!

/Nadja

Ps. Jag finns också på instagram – @takealook_official.

(Take A Look har ju haft ett lite liv sedan tidigare. Längre ned hittar ni best of från tidigare bloggen, så att ni nya läsare inte behöver gå miste om nåt)

Profilbild Gina Elena Mannberg

Foto: Gina Mannberg (www.ginaelena.se)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.