På håret.

Träffade familjen på min mammas sida ikväll för att fira ”lilla jul”. Och jädrar vilken härlig kalufs min syrra visade upp. Hon hade vågat sig på att färga håret orange – hur häftigt som helst. (vill du se hennes barr så hittas bild på mitt instagram @takealook_official)

Känner du att ett en ny frisyr är vad som behövs nu när vi närmar oss ett nytt år? Behöver du lite inspiration kanske? Här kommer tips på tre hårtrender som hänger med hela vintern.

 

1. Pagen. Underbar frisyr om du behöver ta till ett klipp för att bota slitet hår. Trendigt och snyggt på alla vis. Och det bästa är att pagen gärna kan vara rätt så lång, vilket ger gör att längderna fortfarande räcker till för att variera sig med olika håruppsättningar.

lång page_fråga frisören

Page

hbz-bob-lob-kate-mara-lg

 

2. Ny färg. Under våren och sommaren har vi sett en hel del rosa toner. Nu i vinter kan vi det ett steg längre. Vad sägs om kopparfärgat, grått eller mörklila?

färg_koppar

grey hair

färg_mörkt lila

 

3. Mittbenan. Klassiker som modet alltid återvänder till med jämna mellanrum. För mig som inte har världens tjockaste hår tycker jag mittbenan gör sig bäst till en vågig frisyr, så man får lite mer volym. Slarviga vågor i håret och en slarvig mittbena – precis lagom coolt och nonchalant.

mittbena_glamour

mittbena_glamourmagazine

mittbena brun

 

Min nya frisör för 2015 lutar mot en lång page. Håret behöver ett fräscht klipp, men då får jag ändå behålla lite längd.

(Bilder från fragafrisoren.se, glamourmagazine.co.uk och harpersbazaar.com)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.