Projektet är igång! :)

Jag har varit i kontakt med kvinnan som är ansvarig för utställningen i Piteå den 4-5 juli och det var som jag befarade. Det går inte att lämna in en sen anmälan. Får hålla utkik efter andra officiella utställningar. Tar tacksamt emot alla tips 😉

Jag har även fått mail från Folksam om att de ska höra av sig till min mobil så snart de får tid. Då ska vi diskutera vilken/vilka försäkringar jag ska teckna för tiken och valparna och vilka summor det kan röra sig om.

Har också kontaktat veterinärkliniken i Skellefteå för att fråga lite om vad det kostar att vaccinera både Diva och Loka samt veterinärbesikta och ögonspegla Diva. 1 010 kr allt som allt, men jag tycker att det låter lite väl billigt. Receptionisten kanske inte förstod att jag inte vaccinerat mina hundar på väldigt länge så jag måste ta om den första sprutan som är dyrare. Istället för att bara ”fylla på” med andra, billigare. Jag hade räknat med 1950 kr för allt, så det känns bra att det åtminstone inte blir så dyrt 🙂 Hon skulle höra av sig om vilka tider de har nästa vecka, så det känns härligt att ”projektet” har börjat!

Besök gärna vår hemsida: http://tds.plstudios.se/

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.